2020-12-01 17:25

REACȚIA lui Nicușor Dan când un bărbat i-a oferit flori soției sale, cu mesajul "nu toți bărbații fac femeile PANARAME"

 |  11:45
REACȚIA lui Nicușor Dan când un bărbat i-a oferit flori soției sale, cu mesajul "nu toți bărbații fac femeile PANARAME"

Nicușor Dan a votat, duminică, la alegerile locale, fiind însoțit la urne de soția acestuia și de fiica lor. La ieșire, un bărbat l-a întrebat pe Nicușor Dan dacă îi permite să-i ofere soției sale un buchet de flori. Candidatul PNL-USR-PLUS la Primăria Capitalei a acceptat. După ce bărbatul i-a oferit soției lui Nicușor Dan buchetul de flori, i-a spus: „Să știți că nu toți bărbații fac femeile panarame”.

Nicuşor Dan a venit la alegeri însoţit de familia sa. Aheea, fetiţa candidatului, nu s-a simţit intimidată de sutele de jurnalişti aflaţi la faţa locului. Singurul incident petrecut la vot a fost în momentul în care soţia lui Nicuşor Dan a primit un buchet din partea unui alegător. Acesta a ţinut să menţioneze că nu toţi bărbaţii fac femeile panarame.

Sotia lui Nicusor Dan a luat florile, multumind, iar Nicusor Dan a ras.

Va reamintim ca Nicuşor Dan, candidatul susţinut de la PNL-USR-PLUS la Primăria Capitalei, a declarat că că la alegerile locale de duminica aceasta se va da „o luptă de valori" în care el nu vrea să-i spună fetiței sale că „o panaramă este mare vedetă". Dan a mai spus că "fiecare societate are panaramele ei, dar într-o societate normală ele stau undeva la periferie".

Ulterior, Nicuşor Dan a explicat pe pagina lui de Facebook că nu a folosit cuvântul "panaramă" cu o conotaţie vulgară.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE