2022-10-02 10:07

VIDEO Reacția lui Marcel Ciolacu la imaginile cu înjurături de la liberali: ”E un DERAPAJ, afectează emoțional coaliția!”

 |  21:28
VIDEO Reacția lui Marcel Ciolacu la imaginile cu înjurături de la liberali: ”E un DERAPAJ, afectează emoțional coaliția!”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu a reacționat la imaginile, apărute marți, cu tinerii liberali care îi înjură pe tinerii social-democrați la școala de vară.

”Președintele TSD mi-a propus azi să trimită flori tuturor mamelor colegilor liberali, mi se pare un răspuns corect.

Astfel de lucruri afectează emoțional o coaliție, e un derapaj.

M-aș fi așteptat la niște scuze publice pentru doamnele care au primit aceste injurii, dar vom depăși acest moment. Nu înseamnă că întoarcem și celălalt obraz” a declarat Marcel Ciolacu la ANtena3.

Șeful PSD a dezvăluit și discuția pe care a avut-o cu președintele PNL, Nicolae Ciucă referitoare la acest subiect:

”Am avut o discuție cu domnul Ciucă la primele imagini apărute. Dânsul era foarte afectat, și-a cerut scuze, deși nu era vina lui. Nu cred că se simte confortabil nici în acest moment” a precizat Ciolacu.

Petrecerea de la mare a tineretului PNL din 10 septembrie, la Venus, s-a transformat într-un festival de înjurături la adresa PSD. Noi imagini prezentate de G4Media îi arată pe tinerii liberali strigând în cor ”Tineretul PSD, să le f.. mamele!”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-09-20

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

VIDEO Scandal între PNL și PSD. Noi imagini cu tinerii liberali ÎNJURÂND social-democrații
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE