2022-01-17 00:32

Reacția lui Lucian Bode, după aterizarea de ugență a unui elicopter militar în Piața Charles de Gaulle

 |  12:25
Reacția lui Lucian Bode, după aterizarea de ugență a unui elicopter militar în Piața Charles de Gaulle

Un elicopter care participa la un exercițiu militar a aterizat de urgență joi în Piața Charles de Gaulle din Capitală. Ministrul de Interne Lucian Bode a spus că nu sunt victime, ci doar pierderi materiale.

„Din informațiile pe care le avem în acest moment sunt doar pierderi materiale. La aterizare a atins doi stâlpi care au căzut peste mașinile care erau la acel moment în piață. Sunt doar câteva mașini avariate, nu sunt victime. Este un lucru foarte important. Noi am securizat zona, se dirijează circulația în Piața Charles de Gaulle. (...) Este o anchetă în derulare la care va participa și specialiști MApN”, a spus Lucian Bode.

Un elicopter militar, de tip Black Hawk, a aterizat de urgenţă, joi, în Capitală, în Piaţa Charles de Gaulle, mai mulţi stâlpi fiind avariaţi. Elicopterul american participa la un exerciţiu. Ambasada Stetelor Unite a transmis că va colabora cu autorităţile române. Echipajul elicopterului militar american care a aterizat de urgenţă în Capitală a raportat o defecţiune care a impus aterizarea de urgenţă, au transmis, joi, reprezentanţii MInistrului Apărării Naţionale. În urma incidentului, Parchetul Militar a deschis un dosar penal, scrie News.ro. Evenimentul este anchetat atât de către autorităţile din România, cât şi de către oficialii americani.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-07-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE