2024-04-20 02:30

Răzvan Cuc, înscris în cursa pentru primăria Piatra-Neamț promite: Vom face ordine în transportul public

 |  10:18
Răzvan Cuc, înscris în cursa pentru primăria Piatra-Neamț promite: Vom face ordine în transportul public

Răzvan Cuc, înscris în cursa pentru primăria Piatra-Neamț din partea alianței PSD-PPU, promite că va face ordine în transportul public din oraş dacă va fi ales în funcţia de edil.

"Pietrenii sunt lipsiţi de un transport public civilizat din cauză că primăria a funcţionat după principiul clasic liberal - nu ne interesează, nu putem, nu facem! Există societatea Troleibuzul care este administrată de Consiliul Judeţean, dar fiecare localitate deservită de aceasta trebuie să plătească partea ei de servicii. 80% din transportul public al firmei Troleibuzul se desfăşoară în Piatra-Neamţ. Dar primăria galben-portocalie a ţinut mereu piciorul pe frână, nu a dat doi bani pe pietreni", a declarat Răzvan Cuc.

Fostul ministru al Transporturilor a subliniat că actuala conducere a Primăriei Piatra-Neamţ nu s-a implicat în rezolvarea problemei societăţii Troleibuzul.

"Consiliul Judeţean are proiecte în derulare de 25 milioane euro pentru achiziţionarea a 41 de autobuze electrice, extrem de prietenoase cu mediul. Vom colabora cu Consiliul Judeţean şi nu vom ţine autobuzele în garaj. Le vom exploata şi vom asigura pietrenilor cele mai bune condiţii de transport în oraş. Şi vom analiza şi licenţele acordate care se suprapun pe traseele liniilor de transport public. Transportul public este subvenţionat în toate oraşele lumii civilizate. Sunt categorii de cetăţeni care au reduceri sau gratuităţi, cum sunt pensionarii sau elevii. Preţul biletelor este, comparativ cu salariile, mic. Nu vom face excepţie", a adăugat Răzvan Cuc. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-07



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE