2020-10-29 21:30

Răsturnare de situație în PSD Caraș-Severin. Deputatul Luminița JIVAN și zeci de primari din județ își declară susținerea pentru Liviu DRAGNEA

 |  10:53
 Răsturnare de situație în PSD Caraș-Severin. Deputatul Luminița JIVAN și zeci de primari din județ își declară susținerea pentru Liviu DRAGNEA

Situația în organizația PSD Caraș-Severin, înaintea ședinței cruciale a Comitetului Executiv al PSD de vineri, nu este nici pe departe atât de clară pe cât ar sugera poziția anti-Dragnea exprimată public de președintele Ion Mocioalcă.

Ba chiar, din ultimele informații rezultă că Mocioalcă nu este susținut în demersul său de majoritatea parlamentarilor și primarilor din județ.

Astfel, deputatul Luminița Jivan și primarii mai multor comune cărășene, președinți de organizații PSD în aceste comune, au semnat vineri dimineață o declarație comună de susținere a președintelui PSD, Liviu Dragnea.

„Primarii județului Caraș-Severin, președinți de organizații PSD și deputatul Luminița Jivan, susțin conducerea aleasă în mod statutar prin alegerile care au avut loc în cadrul Congresului Național al PSD. Pe de altă parte, nu susțin scrisoarea aprobată de președintele Ion Mocioalcă, privind demiterea președintelui PSD, Liviu Dragnea”.

Alături de deputatul PSD Luminița Jivan, declarația a fost semnată de primarii și președinții de organizații PSD din orașele Oravița și Moldova Nouă și din comunele Dalboșeț, Fârliug, Brebu, Vermeș, Gârnic, Eftimie Murgu, Șopotu Nou, Sichevița, Pojejena, Socol, Goruia, Naidăș, Ticvaniu Mare, Grădinari, Sasca Montană, Cărbunari, Ciudanovița, Târnova, Vărădia, Coronini, Doclin, Carașova, Zorlențu Mare, Berzovia, Bănia, Ciuchici, Bozovici, Berzasca, Copăcele.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2018-09-21Parerea ta...

ANONIM
21 Sep 2018

DE CAND E LUMEA SI PAMANTUL P O L I T I C A ESTE IN CELE MAI MULTE SITUATII CURVASARAIE, DEMAGOGIE, PROSTITUTIE, MIZERIE UMANA , ETC
MAFIA PSD.
21 Sep 2018

In ultimile doua zile mafiotul puscarias draKnea a negociat posturi si bani transformând Romania in propriul srl. Mafia psd nu renunta la ciolan cu riscul aruncarii in aer a Romaniei. Puscariasul urmareste doar propriul interes. Pe el nu-l intereseaza tara.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE