2022-01-17 00:21

Răspunsul tăios al lui Marcel Ciolacu pentru Liviu Dragnea după ATACUL la adresa PSD

 |  18:26
Răspunsul tăios al lui Marcel Ciolacu pentru Liviu Dragnea după ATACUL la adresa PSD

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a reacționat, joi, după ce fostul lider al partidului, Liviu Dragnea a ieșit din închisoare și a lansat câteva acuzații la adresa fostului său partid și al actualului lider.

„Îi urez multă sănătate domnului Liviu Dragnea. A fost o perioadă grea și cu siguranță acum are nevoie de liniște. Nu voi comenta declarațiile domniei sale. Este o persoană privată și are tot dreptul să își exprime opinii personale”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

„Nou PSD va continua să fie preocupat de problemele reale ale românilor: scăderea nivelului de trai, creșterile de prețuri, înghețarea salariilor și pensiilor sau dezastrul în accesarea fondurilor europene”, a mai spus el.

La ieșirea din închisoare, Liviu Dragnea a declarat că PSD a devenit „un partid de operetă”.

„Eu mă consider deținut politic pentru că am intrat nevinovat, mi s-a cerut insistent în ultimele luni la instanță, când se va judeca eliberarea, să îmi recunosc vinovăția, ceea ce n-am acceptat, pentru că se dorea să se valideze acest dosar politic. Din păcate, nu există opoziție (politică, n.r.). PSD a devenit un partid de operetă, condus de oameni lași”, a adăugat fostul șef PSD.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-07-15

In legatura cu acest articol...

Liviu Dragnea a IEȘIT din închisoare: ”Doi ani și două luni de suferință, abuzuri și UMILINȚĂ”. Primele acuzații la adresa PSD

Se întoarce Dragnea în PSD? Răspunsul dat de purtătorul de cuvânt al partidului

Irina Tănase plânge de fericire: “Mă duc să-mi iau bărbatul acasă”

Liviu DRAGNEA va fi eliberat din închisoare! Decizia este definitivă
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE