2024-04-25 09:16

Răspunsul ministrului Raluca Turcan după ce a fost surprinsă FĂRĂ MASCĂ

 |  23:58
Răspunsul ministrului Raluca Turcan după ce a fost surprinsă FĂRĂ MASCĂ

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a reacţionat, miercuri seară, după ce pe internet şi în presă au apărut fotografii în care apărea fără mască, în mijlocul mai multor oameni iar ulterior s-a aflat că unul dintre participanţii la evenimentul respectiv avea COVID.

Evenimentul la care Turcan nu purta mască a avut loc sâmbătă, în zona montană a orașului Tălmaciu, judeţul Sibiu.

"Condiția pentru participarea la acțiunea de împădurire a fost ca fiecare participant să facă un test antigen", susţine ministrul Muncii, într-un răspuns pentru agenţia Mediafax, citit în direct de Mihai Gâdea la Sinteza Zilei.

Ministrul Turcan mai spune că în locaţia evenimentului fost disponibile măști si dezinfectanți şi că distanțarea a fost în general respectată, iar măștile au fost purtate, cu puține excepții, de regulă când se făceau fotografii, se servea masa sau când se consumau băuturi răcoritoare.

Răspunsul ministrului a provocat amuzamentul celor din studio

"Vă daţi seama că acum orice protestatar luat de jandarmi va putea spune 'nu port mască pentru că am făcut test antigen", a arătat Oana Zamfir.

"Dacă doamna Turcan spune 'nu port mască pentru că am făcut test antigen" de ce să falimentezi 40.000 de firme din HoReCa?", a punctat, la rândul său, Mihai Gâdea.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-30



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE