2024-04-20 16:27

Rareș Bogdan, mesaj către Ludovic Orban și Florin Cîțu: ”Dacă dezamăgiţi cetăteanul român, ne vom bate pe NIMIC”

 |  19:51
Rareș Bogdan, mesaj către Ludovic Orban și Florin Cîțu: ”Dacă dezamăgiţi cetăteanul român, ne vom bate pe NIMIC”

Europarlamentarul Rareş Bogdan i-a transmis atât lui Ludovic Orban, preşedintele PNL, cât şi lui premierului Florin Cîţu că liberalii se vor prăbuşi în încrederea cetăţenilor dacă guvernarea nu ia măsurile corecte.

Rareș Bogdan, prim-vicepreşedintele PNL, a tras un semnal de alarmă, cu câteva zile înainte de prezentarea bugetului pe 2021. Europarlamentarul a subliniat că românii vor avea de suferit dacă Guvernul nu va face investiţii.

„Noi trebuie să ne concentrăm acum pe buna guvernare, nu pe Congres. Eu ştiu un singur lucru legat de faptul că cei de la Comisia Europeană ne permit un deficit de 7%. Eu le-am spus deschis (celor din partid). Sunt un om deschis şi normal la cap: «Negociaţi, nu trebuie să stăm neapărat în șaptele ăla». Comisia poate înţelege, că e 7,1%. Fiecare zecimală contează. Dacă nu suntem în stare să facem bazat pe investiţii şi vrem să cârpim, oamenii vor avea de suferit.

Dacă noi ne vom abate pentru conducerea partidului s-ar putea să ne trezim că în loc să ne batem pe un bloc, s-ar putea să nu ne batem nici măcar pe o scară de bloc, la asta trebuie să fie atenţi colegii mei.

Eu voi monitoriza cu colegii ei măsurile astfel încât promisiunile electorale făcute nu de Rareş Bogdan, ci de întreg PNL-ul, făcute de Ludovic, Florin şi toţi ceilalţi să fie respectate. Trebuie să nu ne batem joc de votanţi. Nu vreau ca în loc sa ne batem pe un partid de 35% să ne batem pe un partid de 10-15%. Dacă dezamăgiţi cetăteanul român, ne vom bate pe nimic, a declarat Rareș Bogdan la Antena 3, conform Ştiripesurse.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-08



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE