2020-11-24 16:12

Rareș Bogdan, ÎNDEMN pentru liberali: ”În fiecare zi să faceți RUGĂCIUNI pentru Ludovic Orban!”

 |  16:32
Rareș Bogdan, ÎNDEMN pentru liberali: ”În fiecare zi să faceți RUGĂCIUNI pentru Ludovic Orban!”

Rareş Bogdan, prim-vicepreşedintele PNL, a lansat un avertisment pentru miniştrii liberali şi le-a spus că ar trebui să facă zilnic rugăciuni pentru Ludovic Orban.

"Am un mesaj pentru miniştrii din cabinetul Orban. Dragii mei, trebuie să înţelegeţi că nu sunteţi singuri acolo şi că fără primarii, deputaţii, europarlamentarii şi liderii partidului nu reprezentaţi foarte mult. Legătura cu ei este obligatorie şi sper să înţelegeţi că trebuie să fiţi un ajutor în campaniile din 2020 şi să nu îi puneţi în situaţia de a descurca ceea ce faceţi acolo.", a spus prim-vicepreşedintele PNL. 

"Trebuie să spuneţi rugăciuni pentru Ludovic Orban în fiecare zi, din trei motive. Unu, pentru că v-a ales să faceţi parte din echipa guvernamentală, doi, pentru că m-a invitat, m-a susţinut să intru în PNL şi să plec din presă. Asta pentru că dacă aş fi rămas în presă nu ştiu cum aţi fi scos cămaşa şi cât de bine v-aţi fi simţit, trei-patru dintre dvs, după trei emisiuni făcute de mine. Şi trei, pentru că Ludovic Orban este un adevărat pompier atomic, şi repară ce declaraţi dumneavoastră. Înţelegeţi că presa este singura armă a voastră, nu fugiţi de ea. Dacă nu comunicaţi, creaţi o problemă PNL şi premierului, nu doar dumneavoastră. Bucuraţi-vă că aveţi paratrăznetul şi omul care vă acoperă când dvs refuzaţi comunicarea", a mai declarat Rareş Bogdan.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-02-02

In legatura cu acest articol...

Premierul Orban se plânge liberalilor: ”MUNCESC 16 ore pe zi ca să repar nenorocirile lăsate de PSD”

UPDATE. Consiliul Naţional al PNL s-a reunit, duminică, la Palatul Parlamentului. Turcan: "Am schimbat radical soarta României"
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE