2020-12-03 19:21

Rareș Bogdan îi avertizează pe liberali: „Nu deschideți ușa celor care au populat oastea Ciumeii Roșii”

 |  18:00
Rareș Bogdan îi avertizează pe liberali: „Nu deschideți ușa celor care au populat oastea Ciumeii Roșii”

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, îi roagă pe colegii săi de partid să nu primească printre ei foști membri PSD.

Asta după ce, Viorel Ștefu, om-cheie în Ministerul de Interne in fostele guvernări PSD și în timpul manifestațiilor din Piața Victoriei după OUG 13, a ajuns secretarul general al PNL Buzău.

„Atunci (in februarie 2017, n.red.) eu eram in Piata. Transmiteam pentru RealitateaTv. Alături de 600.000 de romani din toată tara, eram in strada și realizam “Jocuri de Putere”, cu Oreste, Oana Stanciulescu, Stelian Negrea, Dan Bucura, Cristian Diaconescu, Doru Maries, Cornelia Lalu, Alex Cautis, Grigore Cartianu, Ioana Ene-Dogioiu, Laurentiu Ciocazanu, Ion M. Ionita. Domnul Stefu in acel “Februarie de foc” era la MAI alături de Carmen Dan și ascundea SMS-uri cu informări SRI despre violentele pe care unii huligani “coordonați” le pregăteau. Va mai amintiți cele 168 de audieri, reținerile, cei 7 arestați??? Toate s-au întâmplat și pentru ca domnul Stefu ca secretar de stat al lui Dragnea și Carmen Dan a ignorat informările SRI cu privire la ce se pregătea. Cam greu sa stam acum pe aceasi baricada a democrației noi cei ce am fost acolo la -20C și băieții cu ochi albaștrii din birourile MAI de atunci. Nu credeți? Ar fi o ofensa pentru cei gazați, batuti, înjurați, trântiți pe jos sau amenințati atunci. Sunt lucruri peste care nu putem trece. Romania DREAPTA și CORECTA. Momentele de atunci mi-au amintit de 13-15 iunie 1990 mie și multor altora. Panouri publicitare incendiate voit, coșuri de gunoi și chioșc de ziare incendiate de asemenea pentru a da impresia ca lucrurile o iau razna și pentru a justifica o intervenție diaproportionata a forțelor de ordine, reacție care avea sa vina peste 1 an și un pic, in acel teribil 10 August 2018.

Da, putem înțelege ca un om se poate schimba in timp in bine. Nimeni nu spune ca o greșeală nu poate fi iertata. Da, se poate, însă după minim 5 ani de penitența liberală și demonstrarea ca apartenența la un partid de talia, cu istoria și forța PNL nu este strict de conjunctura. Va rog din tot sufletul meu de roman liberal, NU deschideți USA partidului Bratienilor celor care au populat oastea Ciumei Roșii sau a aliaților lor din partidul liberalului roșu cu papion. Nu uitati cum va râdeau in nas si va sfidau. Credeau ca lumea si Romania e al lor. Va rog! Vom câștiga și fără ei. Aveți încredere! V-am spus și atunci când m-ați primit in Marea Familie Liberală ca vom câștiga alegerile și așa a fost. Câți m-ați crezut atunci ca vom bate la scor PSD? Aveți încredere in mine. Stiu ce vorbesc, atunci când vorbesc. Doar sa intram împreuna in campanie in forța, voi și eu, alături de colegii din Guvern și din Adminstratiile locale liberale și VOM CÂȘTIGA din nou împreuna! Vom câștiga așa cum am făcut-o și in urma cu 1 an sau cu 6 luni. #faraOPORTUNISTI #faraCIUMAROSIE”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-06-27Parerea ta...

RARES CU GANDIRE RARESA
27 Iun 2020

Cine crezi ca s ar ingramadi in partidutul vostru nazi cu un guvern de mupeti incompetenti care deja au indatorat tara si pe copiii nostri pe 20 de aniCine s ar duce intr o organizatie nazi de criminali
ANCUTA
28 Iun 2020

Daca in pnl nu ar exista specimene gen ministrul grinda si multi altii asemenea lui as zice ca accederea in acest partid se face pe nerit si pecriterii de integritate socio-morala Nu e corect fata de cei neutri cum sunt eu sa vezi ca reprezentantul unui partid unui partid unde colcaie de corupti pune conditii unui partid similar
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE