2024-04-23 22:37

Rareș Bogdan continuă ATACURILE împotriva lui Orban: ”Trebuia să PLECE!”

 |  17:09
Rareș Bogdan continuă ATACURILE împotriva lui Orban: ”Trebuia să PLECE!”

Europarlamentarul Rareș Bogdan își continuă seria criticilor la adresa președintelui PNL, Ludovic Orban, începută zilele trecută. Prim-vicepreședintele PNL spune că Orban trebuia să plece din fruntea partidului încă din decembrie, subliniind însă că nu i-a cerut demisia acum.

„A fost un interviu în care eu am făcut o analiză. Din păcate, nimeni nu s-a aplecat asupra analizei. Nu am spus că Ludovic Orban trebuie să plece acum, trebuia să plece atunci când am pierdut alegerile, dar atunci nu s-a făcut nicio analiză. Nu a plecat, nicio problemă, se poate pleca la congres sau poate rămâne, nu e o chestiune vitală. Dar analiza trebuia făcută și trebuie făcută, pentru că PNL nu a făcut o analiză a modului în care s-a greșit”, a declarat Rareș Bogdan la Libertatea.

Totodată, Rareș Bogdan consideră că Florin Cîțu nu este privit ca un premier de „sacrificiu”:

„Au fost voci care s-au uitat spre Cîțu ca fiind un premier de cursă scurtă. Eu zic nu. Cîțu trebuie privit ca un premier de patru ani și sprijinit, pentru că e premierul PNL, noi l-am votat. Nu trebuie nici sacrificat, nici încurcat. Florin Cîțu e primul premier cu adevărat reformist, e pro business, are școală, înțelege finanțe și e liberal autentic. Plus că a stat pe corabia aia anul trecut și a reușit să țină economia în creștere”, a mai punctat Rareș Bogdan.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-22

In legatura cu acest articol...

Nicușor Dan compară bugetul Capitalei cu Titanicul: ”Vaporul se SCUFUNDĂ și orchestra cântă”

ULTIMA ORĂ: Se ridică parțial RESTRICȚIILE din București

Ciolacu: "M-am vaccinat, dar după mama mea. Nu aş fi putut niciodată să mă vaccinez înaintea ei"




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE