2020-12-05 19:45

Rareș Bogdan, ATAC fără precedent la adresa UDMR. Ce îi cere lui Kelemen Hunor

 |  21:47
Rareș Bogdan, ATAC fără precedent la adresa UDMR. Ce îi cere lui Kelemen Hunor

Rareş Bogdan a atacat dur formaţiunea care a câştigat patru consilii judeţene la alegerile locale şi a spus despre Kelemen Hunor, preşedintele UDMR, că va sta de vorbă cu el doar atunci când va şti să recite în fiecare zi articolul 1 din Constituţia României.

"Guvernarea va fi în jurul PNL, sperăm să obţinem un scor care să se ducă spre 40%, să fie minim 34%, şi singurii parteneri pe care să-i aducem lângă noi să fie USR- PLUS şi PMP. Nu ne dorim alţi parteneri. Poziţia mea o ştiţi, cu privire la UDMR, nu trebuie să o detaliez, iar la modul în care s-au aliat în ultimul timp cu cei din PSD, nu am niciun motiv să spun că s-a schimbat opţiunea mea cu privire la aceste alegeri.

Eu susţin orice tip de alianţă în momentul în care liderii partidului care vrea să se alieze cu noi susţin aceleaşi idei ca şi noi, susţin orientarea pro-occidentală, pro-americană a României, susţin economia de piaţă şi recunoscu articolul 1 din Constituţia României.

Atunci când domnul Kelemen Hunor ne va recita în fiecare dimineaţă articolul 1 din Constituţie şi îl va înţelege şi şi-l va însuşi, putem sta de vorbă, până atunci nu. Cred că aşa i-ar intra în cap" - este declaraţia lui prim-vicepreşedintelui PNL, Rareş Bogdan, atunci când a fost întrebat dacă va fi de acord cu o alianţă cu UDMR în viitorul legislativ, potrivit Antena3.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-28

In legatura cu acest articol...

Cum IRONIZEAZĂ Cristian Tudor Popescu unirea partidelor de stânga

Marcel Ciolacu, OPTIMIST privind următoarele alegeri. Ce îi transmite președintelui Iohannis

Ce PLANURI are Nicușor Dan pentru bucureșteni. Primele măsuri în Capitală

Mesajul lui Klaus Iohannis după alegerile locale. Pe cine a avertizat președintele
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE