2021-09-22 02:25

PSD SOMEAZĂ Guvernul Cîțu să ia decizii de urgență pentru a-i ajuta pe români

 |  18:55
PSD SOMEAZĂ Guvernul Cîțu să ia decizii de urgență pentru a-i ajuta pe români

PSD a transmis că primele şase luni ale acestui an au adus cea mai mare creştere a preţurilor din ultimii 13 ani şi somează Guvernul Cîţu să ia decizii de urgenţă pentru a îi ajuta pe cei care nu mai pot sau nu vor mai putea să facă faţă scumpirilor. Social-democraţii amintesc şi de adoptarea legii consumatorului vulnerabil şi insistă ca proiectul să fie înscris pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputaţilor, în sesiunea extraordinară.

PSD SOMEAZĂ Guvernul Cîțu să ia decizii de urgență pentru a-i ajuta pe români
zoom

„OFICIAL! Primele şase luni ale acestui an au adus cea mai mare creştere de preţuri din ultimii 13 ani! PSD somează guvernul Cîţu şi pe liderii coaliţiei de guvernare să coboare în lumea reală! Şi să dea dovadă de măcar o fărâmă de umanitate şi să ia decizii de urgenţă prin care să-i ajute pe cei care nu mai pot/nu vor mai putea să facă faţă scumpirilor. 

Este imperios necesară adoptarea legii consumatorului vulnerabil şi PSD insistă ca acest proiect să fie înscris pe ordinea de zi a sesiunii extraordinare a Camerei Deputaţilor care urmează să fie convocată.

PSD a avertizat că liberalizarea pieţei energiei, fără pregătirile necesare, naşte monştri. A avut dreptate, încă o dată! 

Toate preţurile cresc nestăvilit şi lovesc în puterea de cumpărare, ca urmare a sarabandei de scumpiri din zona utilităţilor esenţiale- energie electrică, gaz, combustibil. Ce se întâmplă acum arată cât de toxică, nocivă şi ticăloasă este actuala guvernare!”, arată o postare de luni pe pagina de Facebook a PSD. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-08-02

In legatura cu acest articol...

BANI în plus pentru Programul Rabla 2021 în luna august

O deputată AUR și-a dat demisia din partid și îi atacă pe liderii partidului. Dezvăluiri despre jocuri de culise

Elisabeta Lipă, atac la adresa lui Cătălin Drulă: Îi mulţumesc că nu mi-a răspuns nici la mesaj, nici la telefon
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE