2024-04-19 17:35

PSD și-a prezentat moțiunea de cenzură. Apel către USR PLUS și AUR: ”Cu toții ne dorim să scăpăm de Guvernul Cîțu!”

 |  17:29
PSD și-a prezentat moțiunea de cenzură. Apel către USR PLUS și AUR: ”Cu toții ne dorim să scăpăm de Guvernul Cîțu!”

PSD a prezentat, joi, textul moțiunii de cenzură intitulate ”STOP sărăciei, scumpirilor și penalilor! JOS GUVERNUL CÎȚU!”. Textul moțiunii este extrem de critic fix cu miniștrii USR PLUS.

„PSD va depune moțiunea de cenzură când vom avea cele 234 de semnături necesare trecerii ei. Azi, ne mai lipsesc 30. Îi așteptăm pe cei din USR PLUS să termine cu baletul și să semneze”, scria, miercuri, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Ulterior, acesta a declarat: „Așadar, stimați colegi de la USR: lăsați poveștile! Vreți să rămâneți în Guvern? Sau vreți – cu adevărat!- ca acest guvern să pice? Așadar, stimați colegi de la AUR: lăsați poveștile! Vreți să vă faceți capital electoral pe spinarea românilor, pe dramele lor? Sau vreți ca Guvernul Cîțu să plece? Aveți probleme cu textul? E ceva neadevărat? Haideți să stăm la aceeași masă și să-l discutăm! Pentru că, nu-i așa, cu toții ne dorim să scăpăm de Guvernul Cîțu!”.

Moțiunea de cenzură inițiată de PSD, plină de critici la adresa USR PLUS:

„Planul Național de Redresare și Reziliență nu este aprobat nici acum, deși 18 state au deja aprobate planurile de relansare, iar 16 state deja primesc primele fonduri. România riscă să piardă peste 60% din banii alocați pentru că nu va avea timpul fizic necesar contractării banilor”. (critică la adresa lui Cristian Ghinea, ministrul USR PLUS al Investițiilor și proiectelor Europene)

„Firmele românești au fost îngenuncheate: blocarea programelor de sprijin pe timp de pandemie a falimentat mii de IMM-uri. Antreprenorii au fost efectiv păcăliți, au cheltuit bani aplicând pentru măsura 3, care apoi a fost anulată. HoReCa n-a primit nici acum sprijinul promis”. (critică la adresa lui Claudiu Năsui, ministrul USR PLUS al Economiei)

„Românii simt pe pielea lor dezastrul provocat prin deciziile aberante și lupta pentru putere din Sănătate. Lupta Guvernării PNL-USR-PLUS-UDMR nu s-a dat practic cu pandemia, ci a zădărnicit combaterea și tratarea bolilor cronice. În numele unei iluzorii protecții, bolnavilor cronici le-a fost interzis accesul la tratament și servicii de prevenție ! Campania de vaccinare a fost compromisă. Testarea a fost abandonată total”. (critică la adresa Ioanei Mihăilă, ministrul USR PLUS al Sănătății)

„Culmea cinismului este că fostul deținut Cîțu reprezintă azi, în mod aberant, tocmaiCoaliția celor care au promis pentru a accede la putere – uitând apoi să și voteze ! – Legea “fără penali în funcții publice” (critică la adresa USR PLUS care a inițiat demersul ”Fără penali în funcții publice”)


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-09-02

In legatura cu acest articol...

Rareș Bogdan: "Biroul Politic Naţional al PNL a adoptat în unanimitate o rezoluție de susținere a premierului Florin Cîțu"

Fiecare cu MOȚIUNEA lui. Sorin Grindeanu: ”Contezi dacă semnezi, dacă nu, faci balet!”

ULTIMA ORĂ. USR PLUS anunță moțiune de cenzură: ”Florin Cîțu trebuie să plece!”

USR-PLUS nu renunță: Așteptăm noua propunere de premier din partea PNL

ULTIMA ORĂ: Mișcarea decisivă făcută de președintele Iohannis în scandalul momentului

SURSE: USR ar vrea să negocieze cu PSD ca să dărâme guvernul Cîţu




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE