2024-04-20 02:37

PSD, nemulțumit de PNRR prezentat de Guvern: „Planul lor seamănă mai mult cu un GHIVECI”

 |  20:55
PSD, nemulțumit de PNRR prezentat de Guvern: „Planul lor seamănă mai mult cu un GHIVECI”

Sorin Grindeanu consideră că Planul de Reziliență și Redresare prezentat de Guvern nu e unul serios și arată că Executivul nu e capabil să livreze o viziune strategică așa cum a cerut Comisia Europeană.

”Asta spune, din punctul meu de vedere, totul despre seriozitatea acestui demers. Planul lor, din ce-am reușit să vedem noi acum, seamănă mai mult cu un ghiveci. Au adunat cam tot ce-au găsit prin sertare ca să iasă ceva cât mai umflat în valoare de aproximativ 41 de miliarde și mai cred domnii de la guvernare că vor păcăli Comisia Europeană cu asemenea glume. (...)Guvernul nu este capabil să livreze o viziune strategică așa cum solicită Comisia Europeană

Planul prezentat de Guvern este calea sigură spre un eșec de proporții pe care-l vom deconta cu toții. Calendarul de aprobare a PNRR prezentat de Guvern ne arată că România ar putea avea un plan aprobat abia în septembrie, ceea ce înseamnă că banii europeni nu vor veni prea devreme. Planul nu are în spate niciun studiu de impact, nicio evaluare de piață și nu pune în centrul sau ceea ce cere CE, cetățeanul familia și generațiile tinere” a declarat Sorin  Grindeanu într-o conferință de presă la sediul PSD.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-23



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE