2024-04-24 22:59

PSD îl acuză pe premierul Cîțu: ”A alocat bani pentru ca primarii PNL să-l voteze pe el la congres”

 |  17:50
PSD îl acuză pe premierul Cîțu: ”A alocat bani pentru ca primarii PNL să-l voteze pe el la congres”

Marcel Ciolacu, președintele PSD, îl acuză pe premierul că a refuzat scăderea TVA, propusă chiar de furnizorii de utilități. Marcel Ciolacu mai spune că Florin Cîțu, candidat la președinția PNL, a alocat bani pentru ca primarii liberali să-l voteze la congres.

„Totul pentru Congrese, nimic pentru români!

Premierul Cîțu a refuzat scăderea TVA-ului, propusă chiar de furnizorii de utilități. În schimb, a alocat bani pentru ca primarii PNL să-l voteze pe #el la Congres!

Coaliția a amânat la nesfârșit dezbaterile Legii consumatorului vulnerabil, în schimb a convocat sesiune extraordinară pentru funcțiile lor de la TVR și RRA”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Acesta a acuzat Guvernul că nu a făcut nimic concret pentru a-i ajuta pe români să facă față facturilor tot mai mari: „Nici măcar astăzi, când românii sunt asaltați de facturi aberante la gaze și energie, Guvernul PNL-USRPLUS-UDMR nu a făcut nimic concret: ZERO #soluții pentru a proteja populația!”.

„PSD a depus deja amendamentele la Legea consumatorului vulnerabil, pentru ca românii cu venituri mici să fie sprijiniți concret și substanțial, iar legea să se aplice de la 1 octombrie. Chiar mâine, în prima ședință a actualei sesiuni, această lege poate fi dezbătută și votată. Și aplicată de îndată, nu la Paștele cailor când vrea Florin Cîțu!”, a mai scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Nu e prima dată când social-democrații îl acuză pe premier că se folosește de bani publici pentru a-și asigura victoria la alegerile interne din partid.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-08-31



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE