2024-04-19 00:44

PSD, după ce Dan TUDORACHE s-a autosuspendat din partid: „Un gest de onoare, suntem convinși că își va dovedi nevinovăția!”

 |  14:09
PSD, după ce Dan TUDORACHE s-a autosuspendat din partid: „Un gest de onoare, suntem convinși că își va dovedi nevinovăția!”

PSD consideră că decizia lui Daniel Tudorache de a se suspenda din partid "este un gest de onoare" şi îşi exprimă speranţa că fostul primar al Sectorului 1 al Capitalei "îşi va dovedi nevinovăţia".

"Partidul Social Democrat a luat act de decizia lui Daniel Tudorache de a se suspenda din partid. Este un gest de onoare. Suntem convinşi că Daniel Tudorache va clarifica toate aspectele care îl vizează şi îşi va dovedi nevinovăţia", se arată într-un comunicat al PSD.

Daniel Tudorache, fostul primar al Sectorului 1 al Capitalei, a anunţat, sâmbătă, că s-a autosuspendat din Partidul Social Democrat.

"În lumina evenimentelor recente, am luat decizia de a mă suspenda din PSD. Sunt nevinovat şi sper ca Justiţia să facă lumină cât mai repede în acest dosar. Nu doresc să pun în pericol şansele reale de câştigare a alegerilor parlamentare, pe care le are partidul al cărui membru sunt de peste 20 de ani şi în slujba căruia mi-am pus toată activitatea politică", a scris Tudorache, pe pagina sa de Facebook.

El a precizat că, până la sfârşitul anului, atribuţiile de preşedinte al PSD Sector 1 vor fi preluate de preşedintele executiv.

Sâmbătă dimineaţa, procurorii DNA - Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie au anunţat că au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Dan Tudorache, la data faptelor primar, anterior deputat, viceprimar al Primăriei Sectorului 1 Bucureşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de complicitate la trafic de influenţă şi spălare a banilor.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-11-21



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE