2024-04-25 11:23

PSD cere votarea de urgență a proiectului ”Fără PENALI în funcții publice”. Care e motivul

 |  16:11
PSD cere votarea de urgență a proiectului ”Fără PENALI în funcții publice”. Care e motivul

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a anunțat că în noua sesiune parlamentară va cere Senatului, care are rol decizional în această speță, să fie introdus prioritar pe ordinea de zi proiectul de lege „Fără penali în funcții publice”.

„Tot în această sesiune voi cere ca prioritate 0 la Senatul României, Camera decizională, să fie introdus pe ordinea de zi proiectul de lege «Fără penali în funcții publice». (…) Eu sunt ferm convins că românii, peste 90%, nu doresc penali în nicio funcție publică. Cer Biroului Permanent al Senatului, liderului de grup al Partidului Social Democrat și, nu în ultimul rând, domnului Barna, susținătorul proiectului «Fără penali în funcții publice», și domnului Cioloș să introducă pe ordinea de zi la prima ședință a Senatului proiectul de lege «Fără penali în funcții publice»”, a declarat liderul social-democraților.

"Astfel ca după publicarea legii, domnul prim-ministru condamnat penal să organizeze referendumul pentru ca românii să se exprime dacă doresc penali în funcții publice. Cer Senatului și domnului Barna să introducă pe ordinea de zi proiectul 'Fără penali în funcții publice'".


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-08-30

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

Marcel Ciolacu anunță moțiune de CENZURĂ pentru a da jos Guvernul. Pe cine mizează pentru sprijin

Sondaj Avangarde pe luna august, prezentat de Ciolacu: PSD – 35%, PNL – 21%, AUR – 15%, USR PLUS – 14%




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE