2024-04-24 15:02

PSD cere socoteală Guvernului: ”Românii, ABANDONAȚI în faţa dezastrelor naturale”

 |  18:01
PSD cere socoteală Guvernului: ”Românii, ABANDONAȚI în faţa dezastrelor naturale”

Partidul Social Democrat îl acuză pe actualii guvernanţi că sunt preocupaţi doar de lupta internă din PNL dintre Ludovic Orban şi Florin Cîţu, "în vreme ce zeci de localități sunt lovite de viituri care distrug destinele românilor și le risipesc agoniseala de-o viață"

Mai mult, PSD pune tunurile pe Lucian Bode, despre care spune că a fost ales preşedinte al PNL Sălaj în ziua în care jandarmii se luptau cu efectele ploilor torenţiale.

Social-democraţii susţin că „imaginile cu intervențiile dramatice ale pompierilor, în localitățile grav afectate de inundații din județul Alba arată dimensiunea dezastrului pe care, însă, Cîțu și ai săi nu au timp să-l vadă”.

„În vreme ce zeci de localități sunt lovite de viituri care distrug destinele românilor și le risipesc agoniseala de-o viață, actualii guvernanți sunt preocupați doar de lupta internă din #PNL.

Imaginile cu intervențiile dramatice ale pompierilor, în localitățile grav afectate de inundații din județul Alba arată dimensiunea dezastrului pe care, însă, Cîțu și ai săi nu au timp să-l vadă.

Ministrul de interne, Lucian Bode, a fost ales președinte la #Sălaj, exact în ziua în care subordonații săi se luptau cu efectele ploilor torențiale. Într-o parte bal, în alta… români abandonați.

Atitudinea de veșnic weekend a actualilor lideri PNL demonstrează că, pentru ei, există două Românii: a lor – în care sunt preocupați de propriile interese, și a oamenilor de rând – abandonați în fața dezastrelor naturale . Românii trebuie să știe!”, este mesajul filialei PSD Hunedoara, publicat pe pagina de Facebook a PSD.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-07-18

In legatura cu acest articol...

Rareș Bogdan dezvăluie ce CONDIȚII i-a pus lui Florin Cîțu pentru a-l susține: ”Nu vreau să fiu papagalul de serviciu!”

Alina Gorghiu s-a ENERVAT pe colegii din PNL: ”E verde de oftică domnul Ciolacu că vede acest lucru!”

UPDATE Florin Cîțu, în zonele afectate de INUNDAȚII. Ce le-a promis oamenilor, declarațiile premierului

Cristian Ghinea îi răspunde lui Rareș Bogdan: USR conduce bine ministerele

Rareș Bogdan, atac dur la adresa lui Cristian Ghinea: Dacă Marcel Boloș era ministrul Fondurilor Europene aveam PNRR aprobat




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE