2021-08-03 01:24

PSD cere Avocatului Poporului să atace la CCR ordonanța adoptată de Guvern privind uciderea urșilor agresivi

 |  19:21
PSD cere Avocatului Poporului să atace la CCR ordonanța adoptată de Guvern privind uciderea urșilor agresivi

PSD solicită Avocatului Poporului să atace la Curtea Constituţională OUG adoptată de guvernați cu privire la uciderea ursilor agresivi. Social-democraţii susţin că acest act normativ va lăsa „în bătaia puştilor nemiloase ale vânătorilor de trofee”.

„Voi sunteţi problema, nu urşii! OUG-ul ticălos adoptat azi de Guvernul Cîţu lasă urşii – simbolul României, în bătaia puştilor nemiloase ale vânătorilor de trofee! PSD solicită Avocatului Poporului să conteste la CCR această ordonanţă odioasă a Guvernului! Uciderea lui Arthur a fost doar începutul! Decimarea în masă a urşilor bruni este de astăzi legiferată de Guvern!

Înainte de a da practic drumul la împuşcarea la liber a urşilor, Guvernul ar fi trebuit să ia măsuri pentru ca animalele să nu mai ajungă în zonele locuite de oameni. Pentru că ursul nu merge la terasă, Cîţu! Şi nici nu e pasionat de petreceri wow! În schimb, voi le-aţi tăiat pădurile şi le-aţi distrus habitatul!

Nu aţi alocat niciun ban pentru a fi hrăniţi în pădure şi nu aţi protejat zonele aflate în pericol cu garduri electrice. N-aţi făcut nimic, dar acum daţi liber la împuşcat! Fără milă, fără remuşcări şi fără nicio jenă! În contrapartidă, Cîţu şi toţi incompetenţii săi din Guvern ar trebui de urgenţă relocaţi! Au făcut destul rău României!”, arată o postate de miercuri pe pagina de Facebook a PSD. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-07-21

In legatura cu acest articol...

S-a dat undă verde pentru împușcarea sau eutanasierea urșilor agresivi
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE