2020-12-04 21:57

PSD, atacuri în rafale la adresa Guvernului: Prostie? Sfidare? Aroganță? Toate la un loc! Vom modifica starea lor de urgență

 |  17:00
PSD, atacuri în rafale la adresa Guvernului: Prostie? Sfidare? Aroganță? Toate la un loc! Vom modifica starea lor de urgență

PSD acuză Guvernul că îi sfidează pe români, menținând restricții aberante pentru încă 30 de zile.

"Toţi cei care consideraţi că nu sunt motive întemeiate pentru o nouă stare de alertă sunteţi proşti! V-a spus-o preşedintele vostru în direct! Toţi cei care doriţi să ştiţi ce se va întâmpla, ce veţi putea face sau nu, de săptămâna viitoare, trebuie să aşteptaţi până pe 16. Doar atunci veţi putea citi în Monitorul Oficial ce a decis haoticul Guvern liberal. Eventual tot spre miezul nopţii, cum v-au obişnuit... Prostie? Sfidare? Aroganţă? Da, toate la un loc! Aceasta este România normală promisă de preşedinte şi implementată de Orban! PNL îi sfidează pe români şi vrea să-i ţină în restricţii aberante pentru alte 30 de zile. Vom modifica starea lor de alertă", se arată într-un mesaj al PSD, publicat vineri, pe Facebook.

Social-democraţii susţin că este "exclus să mai stăm alte 30 de zile văzând cum bolnavii sunt lăsaţi la porţile spitalelor şi economia se duce de râpă".

"Ei vor doar să dea tunuri şi să-şi premieze incompetenţii cu carnet de partid. Voi, restul, nu existaţi! Şi nici măcar nu se sfiesc să v-o transmită verde în faţă! Noi am învăţat să-i ascultăm pe români. Vom transforma starea de alertă băgată pe gât ţării de Orbannis în traseul optim întoarcerii către normalitate", mai spun aceştia.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-06-12Parerea ta...

FABULA LUI IORDACHE
13 Iun 2020

PSD un un partid țigănesc . Să-ți imaginezi că nu e nicio diferență între gașca simpatica a lui Iordache, Șerban Nicolae, Dancila, Rădulescu, Ciolacu prinși cu o mită de două mii sau sute de mii de euro și o bătrână bolnava care a furat o 100 gr de cașcaval de foame.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE