2024-04-18 12:44

PSD, atac la IOHANNIS: „S-a retras în «Foişorul» său de la Cotroceni, mut şi surd la durerile românilor...”

 |  14:30
PSD, atac la IOHANNIS: „S-a retras în «Foişorul» său de la Cotroceni, mut şi surd la durerile românilor...”

Social-democraţii au transmis că preşedintele Klaus Iohannis „şi-a adus la putere Guvernul său plin de nevolnici şi s-a retras în «Foişorul» său de la Cotroceni, mut şi surd la durerile românilor”.

PSD acuză că niciun politician de la guvernare nu îşi asumă vreo răspundere pentru faptul că pandemia pare scăpată de sub control, România trecând de un milion de infectaţi cu noul coronavirus şi 25.000 decese.

„Iohannis şi-a adus la putere Guvernul său plin de nevolnici şi s-a retras în «Foişorul» său de la Cotroceni, mut şi surd la durerile românilor. Asistă absent cum o putere total incompetentă duce ţara spre o tragedie colectivă!

 Sute de pacienţi sunt evacuaţi noaptea din spital, haotic şi inuman, ca să obţină locuri libere la ATI, deşi ei ne spun oficial că revenim la normalitate.

România tocmai a trecut de un milion de infectaţi cu COVID şi 25.000 de decese, iar pandemia pare scăpată de sub control. Niciun politician de la guvernare nu-şi asumă vreo răspundere pentru asemenea dezastre.

Ghinionul României este că toate aceste drame se întâmplă în week-end, iar anul acesta - în mod special - sezonul prezidenţial de ski s-a prelungit până în mai!”, se arată într-o postare afișată pe pagina de Facebook a PSD. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-04-11



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE