2020-12-01 00:30

PSD a lansat un plan pentru sănătate. Grindeanu: ”Iohannis și Guvernul său au eșuat”

 |  22:13
PSD a lansat un plan pentru sănătate. Grindeanu: ”Iohannis și Guvernul său au eșuat”

Sorin Grindeanu a prezentat planul PSD pentru sănătate și combaterea pandemiei COVID-19: Dacă România ar fi un pacient, astăzi ar fi la terapie intensivă. Noi vrem să punem sănătatea și țara pe primul loc.

Fostul premier Sorin Grindeanu a declarat marti intr-o conferinta de presa la sediul PSD ca planul Partidului Social Democrat pentru combaterea pandemiei COVID-19 este de a pune sănătatea și țara pe primul loc.

”Astăzi continuăm cu o nouă prezentare, programul pe sănătate și cu o secțiune aparte, programul pentru combaterea pandemiei.

Pandemia a lovit România direct în față. Urmează o lovitură economică direct în plex. Fără a rezolva criză sanitară nu vom vorbi despre întoarcerea la școală.

Iohannis și Guvernul său au eșuat. Nu au avut niciun plan pentru combaterea pandemiei. Toate deciziile au fost în funcție de sondajele de opinie. Au creat haos, neîncredere și confuzie. Statul ar fi trebuit să fie un partener real al cetățenilor. Iohannis și Guvernul au divizat societatea, doar pentru a acoperi acest eșec.

În loc de încredere și credibilitate, românii au primit haos. Doar din cauza lor ne aflăm în față unui dezastru sanitar. Dacă România ar fi un pacient, astăzi ar fi la terapie intensivă.

Suntem onorați că îi avem pe cei mai buni specialiști. Sunt măsuri concrete, coerente, care vor ajută România să treacă de această criză. Planul PSD poate fi pus în aplicare din prima zi. Este un plan simplu și înțeles de fiecare român.

Fiecare român va fi partener în acest plan. Nimic nu este mai important decât sănătatea poporului român. Împreuna putem reconstrui țara” a declarat Sorin Grindeanu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-27

In legatura cu acest articol...

Dan Barna, noi CRITICI împotriva premierului Orban: ”A fost un lucru pur și simplu GREȘIT”

Ludovic Orban anunță: ”Nu intenționăm să luăm alte măsuri restrictive”

Președintele Iohannis a prezentat soluțiile pentru medici și pacienți: ”Este uimitor!”

PSD și Florin Cîțu continuă scandalul pe tema bugetului: ”Minte, jignește și se ascunde după scuze PENIBILE”
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE