2024-04-18 14:11

Primul lucru pe care l-a spus Liviu DRAGNEA când a ajuns la ÎNCHISOARE

 |  21:48
Primul lucru pe care l-a spus Liviu DRAGNEA când a ajuns la ÎNCHISOARE

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, a spus luni la Antena 3 că fostul lider PSD a greșit că a avut prea multa încredere în oameni.

„Știți care a fost primul lucru pe care l-a spus Liviu când a ajuns la închisoare? 'Eu am ajuns aici pentru că am avut încredere în oameni'”, a declarat Irina Tănase.

Ea a povestit și de unde ar fi pornit scandalurile în PSD în guvernările Grindeanu, Tudose și Dăncilă. Irina Tănase a afirmat că pe lângă premier veneau anumite persoane care îi spuneau „Nu-l mai asculta pe Dragnea, nu mai colabora, ca tu esti viitorul”. „Si ajungeau sa creada. El a incercat sa treaca peste aceste lucruri, sa gaseasca punti de legatura, dar cum poti sa mergi la drum in batalie cu un om in care nu mai ai incredere si nu mai ai aceleasi obiective?”, a continuat iubita lui Dragnea.

Irina Tănase a menționat că printre PSD-iștii care i-au rămas „loiali” lui Dragnea se numără Codrin Ștefănescu și Carmen Dan.

Liviu Dragnea se află în penitenciar din 27 mai 2019, unde execută o pedeapsă de trei ani şi jumătate în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-06-07



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE