2020-10-19 18:49

Primele reacții ale Gabrielei Firea și Nicușor Dan: ”E ziua de naștere a noului București”

 |  21:26
Primele reacții ale Gabrielei Firea și Nicușor Dan: ”E ziua de naștere a noului București”

Câștigătorul Primăriei Capitalei conform sondajelor, Nicușor Dan promite schimbări imediate în București, în timp ce Gabriela Firea preferă rezultatele oficiale de luni.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, susține că cifrele publicate de exit-poll-uri nu pot fi considerate oficiale, tocmai de aceea le solicită tuturor celor din secții să stea la numărătoarea voturilor, abia mâine urmând să cunoaștem câștigătorul.

”Au fost condiții destul de grele, mai mulți oameni nu s-au prezentat la vot de teama de a nu se infecta cu noul coronavirus. Cu puțin timp în urmă s-au închis urnele de vot, practic, membri comisiilor vor prelua urnele. Spre dimineață vom știi rezultatul real al alegerilor din Capitală. Prin urmare, orice cifre care se anunță în această seară, rezultate ca urmare a unor sondaje de tip exit-poll, nu pot fi cele oficiale, de aceea nu avem învinși și învingători”, a spus Gabriela Firea.

Nicușor Dan a promis construcția unui nou București:

”E ziua de naștere a noului Bucuresti, voi fi primar, vă garantez că incepem construcția noului Bucureti, sunt convins ca in consilii va fi majoritate PNL si USR PLUS

Să știți că sunt mai bucuros pentru bucuria voastră decât pentru mine Vreau să vă obișnuiți de pe acum cu ideea că Primăria este partenerul vostru.

La dorința alegătorilor am încheiat un parteneriat cu PNL și USR-PLUS și vă anunț că acest parteneriat va continua. Vreau să-i asigur pe cei ce nu ne-au votat că „Noul București” nu exclude pe nimeni” a declarat Nicușor Dan după anunțarea rezultatelor sondajelor de opinie.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-27

In legatura cu acest articol...

BREAKING NEWS: Rezultate exit-poll după alegerile locale. Cine a câștigat
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE