2020-10-24 17:30

Primarul Timișoarei SURPRINDE din nou: Dedicație MUZICALĂ pentru HATERI

 |  23:04
Primarul Timișoarei SURPRINDE din nou: Dedicație MUZICALĂ pentru HATERI

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a postat vineri seara pe pagina sa de Facebook o nouă dedicaţie pentru "haterii" săi, o compoziţie proprie pe versurile lui Nicolae Labiş, pe care o interpretează la chitară.

"În ultima vreme, mai precis, de vreo două-trei săptămâni, asist la o nouă campanie extrem de virulentă la adresa mea. Aceiaşi hateri dintotdeauna, unii plătiţi de grupurile de interese care nu-şi pot face jocurile cu un om cinstit şi corect ca mine, alţii, adversari politici, alţii frustraţi din diverse motive etc, au fost şi încă sunt mobilizaţi la maxim. Cineva spunea: 'Dacă te opreşti să dai cu pietre în fiecare câine care latră la tine, n-ajungi niciodată la destinaţie'. Eu nu mă opresc şi nu m-am oprit niciodată şi astfel am ajuns la multe, multe 'destinaţii' pe care, de-a lungul timpului, mi le-am fixat. Nu m-am oprit însă din mers, 'am mai dat', recunosc, ba cu o vorbă, ba cu o ... melodie etc. Acum dau din nou, de data aceasta, cu o altă compoziţie proprie, intitulată 'Spiritul adâncurilor', pe excepţionalele versuri de Nicolae Labiş", a scris Nicolae Robu vineri seara, pe pagina sa de Facebook.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2018-02-23

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

DOAMNE FEREșTE!
24 Feb 2018

Ce ne băgați pe gât aiurelile/aburelile demenților ăstora?! Timișoara e sub asediul interlopilor, și voi îl arătați pe boul ăsta bătrân care lălăie la balalaică! Bleah!
ANONIM
24 Feb 2018

batran si hot si nesimtit Du te naibii bai primar hot si nebun ce esti Lasa ne!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
24 Feb 2018

sa inteleg ca a terminat toate problemele de rezolvat la primarie,a scapat de clanurile interlope,si mai are doar de cantat......ce mai fac interlopii aia care se imbraca in NApoleon...cu mafia imobiliara....canta impreuna cu primarul?fac lautarie
ANONIM
24 Feb 2018

Pe Luluta o interesa Grindeanu sa nu ajunga premier ca " daca ajunge o pune pe Garbovan ministru al justitiei si e vai de noi"si a inceput "decaparea" Asta e justitia ei PE PORCUL ASTA HOT NU VREA SA L DERANJEZE CA E DE AL EI
ANONIM
02 Mar 2018

bai hahalera vezi ca noi te am ales si trebue sa servesti alegatorii si cetatenii orasului martir TIMISOARA
OLIVIA,DRAGA!
19 Mar 2018

Dute la dihania asta taranisto liberala si da i cu fofoloanca pe la nas poate s o trezi la realitate!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE