2024-04-19 11:59

A treia oară a fost cu ghinion. Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, confirmat pozitiv cu Covid

 |  17:03
A treia oară a fost cu ghinion. Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, confirmat pozitiv cu Covid

Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, a fost confirmat pozitiv la testul COVID-19. Edilul de pe Bega a mai fost în trecut în izolare, preventiv, după ce a intrat în contact cu persoane infectate, dar testele sale au ieşit negative. Atribuţiile acestuia vor fi exercitate în următoarele 14 zile de viceprimarul Ruben Laţcău.

Primarul anunţă că a simţit dureri musculare şi o stare subfebrilă. ”A treia oară n-am scăpat. Din păcate, azi am fost confirmat pozitiv pentru COVID 19. Aseară am simţit dureri musculare şi o stare subfebrilă aşa că am făcut un test azi dimineaţa la prima oră. Rezultatul a venit şi mă obligă la izolare totală timp de 14 zile. Nu am fost contact direct pentru niciunul dintre angajaţii Primăriei Timişoara pentru că am purtat tot timpul mască. Nici nu pot să-mi imaginez cum şi de unde l-am luat, dar asta este natura perfidă a acestui virus”, a declarat, edilul Dominic Fritz.

”Sunt în legătură constantă cu echipa din primărie care lucrează la centrele de vaccinare, să putem începe cât de curând posibil cu procesul de vaccinare. Vă spun cu mâna pe inimă că am avut mare grijă, nu m-am văzut inutil cu nimeni, şi cu toate astea m-am infectat. Fiţi atenţi, purtaţi masca, evitaţi întâlnirile şi deplasările nenecesare. Mai avem puţin, ne vaccinăm toţi şi vom încheia această pandemie˝, a adăugat primarul.ti


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-13



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE