2020-11-27 10:10

Primarul stațiunii Sinaia are COVID și a fost internat, cu simptome

 |  14:35
Primarul stațiunii Sinaia are COVID și a fost internat, cu simptome

Primarul stațiunii Sinaia, Vlad Oprea, a fost diagnosticat cu COVID-19 și este internat, cu simptome, la un spital din Capitală. Din acest motiv, el va depune online jurământul pentru un nou mandat, luni în cadrul ceremoniei de învestire.

”Îmi doresc ca acest mesaj să vă găsească sănătoşi. Tocmai am primit vestea care mă va ţine în carantină. Am fost confirmat pozitiv în urma testului PCR-RT pentru Sars-CoV-2. Am trecut prin multe lupte şi le-am câstigat, îmi păstrez acest crez şi pentru zilele următoare. În acest moment starea mea de sănătate este una bună cu mici stări de febră şi tuse”, a scris Oprea pe Facebook.

”Mă văd nevoit să apelez la varianta online pentru acest moment solemn. Am stabilit cu echipa mea modul de lucru de la distanţă pentru zilele care urmeaza astfel încât activitatea Primăriei să îşi urmeze cursul obişnuit. Voi semna electronic documentele, vom avea legatură video la orice oră iar în teren îmi pun baza în responsabilitatea colegilor şi a echipei de consilieri liberali”, mai anunţă Vlad Oprea.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE