2024-04-25 23:22

Primăria Sectorului 2 vrea să cumpere hectarele retrocedate în Plumbuita, ca să reîntregească PARCUL

 |  11:54
Primăria Sectorului 2 vrea să cumpere hectarele retrocedate în Plumbuita, ca să reîntregească PARCUL

Primăria Sectorului 2 vrea să cumpere cele patru hectare retrocedate în Parcul Plumbuita, în urma unei hotărâri judecătorești din 2014. Această bucata de parc se află în momentuld e față în paragină. Primăria Sectorului 2 va cere permisiunea Consiliului General să achiziționeze acest spațiul verde, un proiect în acest sens fiind pe ordinea de zi a ședinței Consiliului General de joi.

Încă nu a fost stabilit un preț pentru achiziționarea spațiului verde, negocierile urmând să înceapă, dacă Primăria Sectorului 2 va primi acordul Primăriei Capitalei.

Primăria vrea să cumpere bucata de spațiu verde pentru a reîntregi parcul. ”Scopul este reintegrarea în Parcul Plumbuita, reamenajarea/modernizarea spațiilor verzi, a zonelor de joacă pentru copii și realizarea unor amenajări specifice activităților cu caracter recreativ”, se arată în proiectul de hotărâre.

Cele 4 hectare retrocedate se află între strada Plumbuita și Mănăstirea Plumbuita, iar proprietarii sunt Bărbulescu Teodora, Coroi Rodica-Eugenia și Hanganu Anca-Maria.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-02-27



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE