2021-06-25 07:21

Prima reacție a lui Nicușor Dan după CAB i-a validat definitiv mandatul de PRIMAR al Capitalei

 |  18:19
Prima reacție a lui Nicușor Dan după CAB i-a validat definitiv mandatul de PRIMAR al Capitalei

Edilul ales al Capitalei, Nicușor Dan, a avut o primă reacție după ce Curtea de Apel i-a validat definitiv mandatul de primar, el afirmând că în această săptămână își va putea prelua oficial funcția.

"Curtea de Apel București a luat azi decizia firească de a respinge contestațiile pesediste total nejustificate privind alegerile locale de acum o lună și a validat mandatul de primar general al Capitalei, acordat de cetățeni. În această săptămână, voi putea prelua oficial funcția și începem să construim împreună Noul București, adică să facem un oraș bun pentru oamenii cinstiți. Le mulțumesc din nou bucureștenilor pentru încrederea exprimată la urne și pentru dorința de a aduce o schimbare în acest oraș vitregit de către o administrație incompetentă. Ne revedem la depunerea jurământului, iar apoi, zi de zi, în calitate de parteneri", a scris Nicușor dan pe Facebook.

Mandatul lui Nicuşor Dan a fost validat de Tribunalul Bucureşti pe 12 octombrie, însă decizia instanței a fost contestată apoi de foști și actuali consilieri PSD. Curtea de Apel București a respins luni ca tardive cele 52 de apeluri depuse de reprezentanți PSD prin care era contestată validarea mandatului lui Nicușor Dan: "Admite excepţia tardivităţii. Respinge toate apelurile ca tardiv formulate".


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE