2024-04-18 20:00

Presupusa AMANTĂ a lui Orban dezvăluie cine a făcut fotografia din Guvern, în care se bea și fuma trabuc, în PANDEMIE

 |  11:25
Presupusa AMANTĂ a lui Orban dezvăluie cine a făcut fotografia din Guvern, în care se bea și fuma trabuc, în PANDEMIE

În timpul pandemiei de Covid-19, o fotografie realizată în biroul premierului Ludovic Orban a generat un val de furie. Orban și mai mulți liberali sărbătoreau ziua șefului de partid, cu băutură, mâncare și fumând trabuc, în timp ce restul oamenilor stăteau închiși în case.

Cristiana Todoran, fost membru al PNL, a publicat o scrisoare lungă în care povestește relația ei cu Ludovic Orban, dar și alte detalii picante.

Ea susține că respectiva poză a fost făcută de către Ben. În PNL este cunoscut faptul că acest apelativ îi este adresat lui Ben Oni Ardelean.

”Peste vreo doua zile a aparut celebra poza facuta de Ben. I-am dat imediat un sms. M-a sunat, si Ludovic printre altele, m-a rugat si mi-a cerut la telefon sa nu mai vorbesc de azi inainte decat cu el. Mi-a parut putin cam posesiva abordarea si pot zice ca usor ma indepartase. (pt ca il stiti, este un barbat gelos, razbunator si posesiv, desi nu pare deloc asa. Tot din gelozie ma si face in toate felurile acum, fara sa isi asume altele. Nicio pbma.)”, scrie Cristina Todoran.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-02-02



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE