2020-12-01 01:37

Președintele Iohannis, CRITICI dure la adresa prefectului Capitalei

 |  18:38
Președintele Iohannis, CRITICI dure la adresa prefectului Capitalei

Președintele Klaus Iohannis i-a adus critici dure prefectului Capitalei, Gheorghe Cojanu, pentru modul defectuos în care a gestionat comunicarea cu bucureștenii în aceste zile.

”Este de neinteles ca, deși am văzut zilnic creșterea și era evident ca aceasta tendinta va exista, la nivelul capitalei nu a existat un plan coerent, în termeni clari pentru ca populatia sa fie pregatita si sa știe la ce sa se astepte. Atitudinea prefectului și felul în care a reacționat sunt inacceptabile, nu trebuie sa ramana fara urmări.

Dacă va trebui să fie demis, asta rămâne de văzut, lucrurile nu pot continua așa, oamenii au dreptul să fie preveniți, să fie informați, să fie luați în serios, sa primeasca infornații în timp util, nu cred că familiile au fost încântate când au aflat duminica seara că trebuie sa caute solutii, aceste lucruri trebuie prevenite.

Autoritățile locale au primit sarcina să implementeze soluțiile atunci, asta aduce cu sine obligația de a informa in timp util populația despre ce se va intampla peste cateva zile” a declarat președintele Klaus Iohannis într-o conferință de presă la Palatul Cotroceni.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-19

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE