2020-10-21 19:00

UPDATE. Victor Ponta îl plagiază şi pe Klaus Iohannis. Premierul nu mai merge la Chişinău

 |  10:47
UPDATE. Victor Ponta îl plagiază şi pe Klaus Iohannis. Premierul nu mai merge la Chişinău

UPDATE, ora 14.18 Premierul Victor Ponta şi-a anulat vizita la Chişinău, din cauza instabilităţii politice din Republica Moldova, potrivit unor surse politice, citate de Mediafax. Iniţial, şeful statului Klaus Iohannis şi-a amânat vizita la Chişinău, în urma unei convorbiri telefonice cu preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti.

De asemenea, anularea vizitei premierului Victor Ponta a fost anunţată şi pe site-ul modovean Unimedia.info. Sursa citată a relatat că prim-ministrul român şi-ar fi amânat vizita neoficială pe care urma să o întreprindă în după-amiaza zilei de marţi, la Chişinău. 

....................

Premierul Victor Ponta va efectua o "vizită-fulger" la Chişinău. Surse politice, citate de Mediafax, au precizat, că prim-ministrul vrea să aibă o discuţie cu partidele pro-europene din Republica Moldova. Şi preşedintele Klaus Iohannis ar fi trebuit să facă o vizită la Chişinău, dar şeful statului şi-a amânat-o.

Portalul de ştiri din Moldova Unimedia.info transmite, citând unele surse, că premierul Ponta va efectua o "vizită-fulger" la Chişinău.

"Premierul a avut, luni, unele convorbiri telefonice legate de o astfel de vizită", au precizat, de asemenea, surse politice pentru Mediafax.

Citeşte şi: 

Preşedintele Klaus Iohannis urma să efectueze o vizită la Chişinău, în perioada 22-23 ianuarie, dar şi-a amânat-o în urma unei convorbiri telefonice cu preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2015-05-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE