2020-10-25 21:30

Premierul Republicii MOLDOVA, Maia Sandu, vine la Bucureşti în prima sa VIZITĂ oficială

 |  14:25
Premierul Republicii MOLDOVA, Maia Sandu, vine la Bucureşti în prima sa VIZITĂ oficială

Premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, va efectua săptămâna viitoare prima sa vizită oficială. Şi nu oriunde, ci la Bucureşti, pe 2 iulie. Două zile mai târziu, oficialul de peste Prut se va deplasa la Bruxelles, a anunţat Maia Sandu pe Facebook.

„Astăzi am avut o convorbire telefonică cu Preşedintele României, Klaus Iohannis. I-am mulţumit Preşedintelui Iohannis pentru sprijinul constant acordat de România cetăţenilor din Republica Moldova. Am discutat despre necesitatea avansării în implementarea proiectelor comune dintre România şi Republica Moldova. Preşedintele Iohannis ne-a asigurat de susţinerea domniei sale şi a României în procesele de integrare europeană a ţării noastre”, a transmis premierul Republicii Moldova.

Vizita în ţara noastră vine în urma inivitaţiei preşedintelui Klaus Iohannis. ”Îi mulţumesc Preşedintelui Iohannis pentru invitaţia de a întreprinde o vizită oficială la Bucureşti pe 2 iulie. După vizita la Bucureşti, mă voi afla într-o vizită oficială la Bruxelles pe 4 iulie.”, a mai scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2019-06-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE