2020-12-05 04:28

Premierul Orban se plânge liberalilor: ”MUNCESC 16 ore pe zi ca să repar nenorocirile lăsate de PSD”

 |  15:01
Premierul Orban se plânge liberalilor: ”MUNCESC 16 ore pe zi ca să repar nenorocirile lăsate de PSD”

Premierul Ludovic Orban a venit, duminică, în fața liberalilor pentru a se plânge de programul său de lucru infernal la Palatul Victoria. Orban e mulțumit, în schimb, că imaginea României pe plan european s-a schimbat considerabil în timpul guvernării sale.

„Nici trei luni nu avem la guvernare şi deja imaginea României s-a schimbat la nivel european.

Asta se vede în modul în care Florin Cîţu ia credite, la dobânzi mult mai bune”, a declarat premierul Orban.

„Sigur, mi-aş fi dorit să luăm credite pentru investiţii, nu pentru pensiile şi salariile umflate cu pompa ale unor oameni care nu merită”, a precizat el.

„Mi-ar lua ore întregi să vă zic ce facem zi de zi, pentru că în fiecare zi facem istorie.

Muncim 14 ore - 16 ore pe zi pentru a găsi soluţii la nenorocirile pe care ni le-au lăsat ăştia, pentru pagube şi pentru deficitul îngrozitor în materie de relații cu toți partenerii de care avem nevoie pentru a ridica România. 

Încercăm şi nu este simplu să rezolvăm problemele, pentru că de şapte ani de zile administraţia la nivel managerial a fost populată cu oameni care nu vor să asculte de miniştri, care aleg calea cea mai uşoară, adică să nu facă nimic, care împachetează orice decident politic.

Vom curăţa administraţia, pentru că trebuie să aibă la baza competenţă, cunoaştere, profesionalism, dedicare pentru interesul public şi spirit antreprenorial”, a spus Orban, duminică, la Parlament.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-02-02

In legatura cu acest articol...

Rareș Bogdan, ÎNDEMN pentru liberali: ”În fiecare zi să faceți RUGĂCIUNI pentru Ludovic Orban!”
Parerea ta...

14.000.000 LOC.
02 Feb 2020

Muncește inteligent pentru-ca Romania are nevoie de viata și oxigen . (Altădată erați prieteni la catarama cu ticălosul PSD-ist si nu va pasat ca Romania moare încet și sigur. )
11 000 DE TARANI!
03 Feb 2020

Sigur ...ticalosi ..dar au dus cresterea economica sus iar inflatia jos pe cand voi criminalii celor 11000 de romani ati facut invers
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE