2020-11-24 13:35

Premierul Orban cere măsuri URGENTE miniștrilor: ”Fără milă față de cei care încalcă legea”

 |  19:12
Premierul Orban cere măsuri URGENTE miniștrilor: ”Fără milă față de cei care încalcă legea”

Premierul le-a cerut miniștrilor implicați în lupta cu coronavirusul să se mobilizeze și să utilizeze toate instrumentele pentru a putea reduce numărul de persoane infectate. ”Prefer să izolăm virusul decât să ajungem în situația să-i izolăm românii sau să fim izolați”, a spus, joi, premierul Ludovic Orban.

„Transmit un mesaj foarte serios. Creșterea numărului de cazuri, de persoane diagnosticate pozitiv trebuie să ne pună în gardă. Vă solicit să sunați mobilizare generală. Toate mininisterele implicate trebuie să fie mobilizate la maximum și să utilizeze toate instrumentele pentru a putea reduce numărul de persoane infectate. Marea majoritate a cetățenilor sunt corecți, respectă regulile. Din păcate avem o sumă de agenți economici, instituții și cetățeni care, poate și datorită unei campanii de o agresivitate fără precedent de negare a virusului și de nesocotire a pericolului, au ajuns în situația de a ignora. Vă cer să fiți fără milă față de cei care încalcă legea”, a declarat la începutul ședinței de guvern Ludovic Orban.

El a mai spus că toate instituțiile cu funcții de control trebuie să fie în teren și „să controleze la sânge, să dicteze toate sancțiunile legale împotriva celor care încalcă regulile”.

„În acest moment, prioritate zero e controlul respectării normelor de protecție sanitară. (...) Prefer să izolăm virusul, decât să ajungem în situația să-i izolăm românii sau să fim izolați”, a mai spus premierul.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, joi, un nou record în ceea ce privește numărul de cazuri înregistrat în 24 de ore: 614.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-07-09Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
09 Iul 2020

a avut dreptate CTP-ul cand a spus ca e vorba de CORUPTO-CLEPTO-VIRUS nu de altceva.Cum e cu mafia ciordelilor de la UNIFARM??????Dati banii aiurea pe chinezarii inutile doar ca sa imbogatiti mafiotii prin Dubai?cica astia ne conduc...ha ha ha ce gluma buna...si ne vor binele....ha ha ha STUPID PEOPLE
UN CETATEAN
09 Iul 2020

Stupid Comisar de Parapai, cand o sa iei virusache sa te vedem ce o sa mai zici, de abia o sa scoti doua gemete! Toate afacerile necurate vor iesi la iveala si cu virusache!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE