2024-04-19 14:13

Premierul Orban ATACĂ PSD: ”Promit că vor dubla pensia, cu nerușinare”

 |  20:27
Premierul Orban ATACĂ PSD: ”Promit că vor dubla pensia, cu nerușinare”

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri, la evenimentul de prezentare a liberalilor din Mehedinți care candidează la alegerile locale, că aceștia trebuie să lupte cu PSD care este ”un inamic extrem de cameleonic, extrem de adaptabil”. ”PSD n-a adus decât promisiuni deșarte și le-a dat românilor praful de pe tobă”, a acuzat Orban, precizând că este nevoie de o schimbare de mentalitate în ceea ce privește modul în care acționează politicienii.

”Ne batem cu un inamic extrem de cameleonic, extrem de adaptabil, un inamic care după fiecare înfrângere a avut capacitatea să-i mai păcălească încă o dată pe români pentru că nu au scrupule. Eu nu pot să-i promit unui pensionar că i se va dubla pensia, ei fac lucrul ăsta cu nerușinare, mizând pe faptul că omul cumva speră, în adâncul sufletului lui, că s-ar putea întâmpla lucrul respectiv și deși a luat țeapă de multe ori, de-a lungul ultimilor 30 de ani, tot mai are undeva în subconștient speranța că vin PSD-iștii și fac ceva. PSD-iștii nu fac nimic. Unde a guvernat PSD este sărăcie, resemnare, dezolare. PSD n-a adus decât promisiuni deșarte și le-a dat românilor praful de pe tobă. Atunci când a părut că le dă ceva românilor, de fapt le-a luat cu două mâini ce le-a oferit”, a acuzat Ludovic Orban.

”Țara asta are nevoie de o nouă abordare la nivel național, județean și local. Este nevoie de oameni care știu cu adevărat să conducă, care au anvergură de om de stat sau de om care poate să ducă județul sau localitatea într-un proiect de dezvoltare care să aducă, cu adevărat beneficii oamenilor. (...) E nevoie de o schimbare radicală de mentalitate în acțiunea noastră politică își în acțiunea oamenilor care ajung să conducă treburile publice”, a mai spus președintele PNL.

Amintim, în acest context, că tot vineri Orban a dat asigurări că alegerile locale, programate pentru data de 27 septembrie, nu vor fi amânate, așa cum solicită social-democrații.

„Sunt păsărele scoase de cei de la PSD. Sigur le este frică de alegeri, pentru că le vor pierde”, a răspuns Orban, întrebat în legătură cu o posibilă amânare aa scrutinului local. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-11



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE