2022-08-13 21:25

Premierul CÎȚU, mesaj pentru Nicușor DAN: „În 2024, voi susține un candidat liberal la Primăria Capitalei. Nu vom mai face compromisuri...”

 |  12:23
Premierul CÎȚU, mesaj pentru Nicușor DAN: „În 2024, voi susține un candidat liberal la Primăria Capitalei. Nu vom mai face compromisuri...”

Premierul Florin Cîţu şi-a exprimat susţinerea pentru Ciprian Ciucu la şefia PNL Bucureşti, îndemnul său fiind că se aşteaptă ca acesta să unească Bucureştiului. El a avut un mesaj pentru Nicuşor Dan, căruia i-a transmis că nimic nu l-a oprit să se înscrie în PNL, după ce a primit susţinerea liberalilor pentru Primăria Capitalei. Prim-ministrul a adăugat că în 2024 va vota un candidat liberal la PMB, iar la primăriile de sector vor fi candidaţi ai PNL, informează News.ro.

„Suntem la filiala Bucureşti, importantă pentru PNL, dar Bucureştiul e important pentru România. Se zice că de aici se dă ora exacta. Noi construim o echipă astăzi aici cu care trebuie să ne luăm înapoi electoratul pierdut. (...) Aş vrea să vă întreb pe cei din sală, câţi dintre dvs. aţi fost întrebaţi onest atunci când s-au făcut negocierile pentru primăriile din Bucureşti. Nu vor mai fi luate astfel decizii şi apoi aprobate în forurile noastre. Va fi invers. Împreună vom lua deciziile şi de aceea îl susţin pe Ciprian Ciucu”, a afirmat Florin Cîţu, la evenimentul alegerilor PNL Bucureşti, organizat sâmbătă la Sala Polivalentă.

El a mai spus că PNL nu va mai face compromisuri deoarece acestea costă, iar partidul decontează deşi nu are administraţiile.

„Aceste alegeri sunt despre viitorul PNL în politica din România. Este despre ce vom face noi în următoarea etapă, după 25 septembrie. Eu am spus că vreau să fie cel mai mare partid din România şi asta înseamnă că vom susţine candidaţi liberali la toate primăriile de sector. Cu tot respectul domnule primar general, în 2024 voi susţine un candidat liberal la Primăria Capitalei. Nu vom mai face compromisuri. Ele costă. Să ştiţi, când merg pe stradă mă întreabă lumea de ce nu e tăiată iarba în nu ştiu ce parc. PNL decontează, deși nu are adminstraţiile. Nimic nu vă oprea, domnule primar general, să intraţi în PNL după ce aţi primit susţinerea PNL. Membrii PNL sunt mândri că sunt membri ai PNL şi vom fi de fiecare dată. Ciprian, te susţin! Am lucrat cu tine înainte şi în acest an. Sunt aici pentru că vom face o echpă puternică, câştigătoare cu toţii. Mă aştept să uneşti Bucureştiul şi împreună vom câştiga”, a conchis Cîţu. 

Liberalii din Bucureşti îşi aleg conducerea, sâmbătă, iar pentru funcţia de preşedinte candidează atualul lider al PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, dar şi primarul Sectorului 6, liderul liberalilor din sector Ciprian Ciucu.

Violeta Alexandru are susţinerea preşedintelui PNL, Ludovic Orban, în timp ce Ciprian Ciucu este susţinut de premierul Florin Cîţu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-07-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE