2024-04-25 13:16

Premierul Cîțu lansează o PROVOCARE inedită pentru Marcel Ciolacu și Gabriela Firea

 |  21:16
Premierul Cîțu lansează o PROVOCARE inedită pentru Marcel Ciolacu și Gabriela Firea

Premierul Florin Cîțu a spus că în campania de vaccinare nu s-au implicat decât reprezentanții din teritoriu ai partidelor de la guvernare.

„Lupta este să ducem vaccinul în zona rurală. Soluțiile sunt la primari, la președinții de consilii județene, la prefecți. Nu pot să nu observ că doar primarii PNL și UDMR se implică și mai puțin liderii din Opoziție”, a spus Florin Cîțu.

Premierul a mai spus că este mulțumit de felul în care a mers campania de vaccinare, dar activitatea trebuie să fie accelerată.

„Campania de vaccinare avea un scop clar, de a învinge pandemia. Dacă mă uit la acest indicator – Bucureşti are peste 50% dintre persoanele eligibile vaccinate, Clujul e aproape - da, este un succes. (...) Avem nişte indicatori că această campanie de vaccinare a funcţionat. În acelaşi timp, e adevărat, că, pentru a avea succesul suprem, trebuie să accelerăm lucrurile”, a precizat șeful Guvernului.

În același timp, Florin Cîțu i-a provocat din nou pe liderii din Opoziție - PSD să se implice în campania de vaccinare.

„Eu, până astăzi, nu l-am văzut pe Marcel Ciolacu să meargă într-un centru de vaccinare să susțină campania, nici pe Sorin Grindeanu sau cine mai e în conducere, doamna Gabriela Firea. Deci nu i-am văzut să meargă și să susțină public această campanie de vaccinare. Și nu înțeleg de ce, pentru că această campanie de vaccinare este a noastră a tuturor, pentru revenirea la normalitate a întregii Românii, nu doar a PNL sau a partidelor de la guvernare”, a declarat Florin Cîțu.

Premierul a mai spus că „de fiecare dată voi ridica această provocare pentru liderii de opinie a social-democraților să vină să susțină această campanie de vaccinare public”, a mai declarat Florin Cîțu, vineri, 11 iunie, în timpul vizitei la Zalău.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-06-11

In legatura cu acest articol...

Florin Cițu reafirmă: ”PNRR nu a fost respins, toți BANII vor fi atrași”

Doar 17.358 de persoane vaccinate cu prima doză în ultimele 24 de ore

Comisia Europeană dezvăluie sursa nemulțumirilor față de PNRR: ”Este o parte complet normală a procedurii”

Președintele Iohannis a promulgat LEGEA 5G. Ce se schimbă

Dan Barna ar vrea SANCȚIONAREA medicilor care se opun vaccinării




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE