2024-04-19 15:27

Premierul Cîțu, cu tricoul de ROCKER la vedere: ”Să știți că vreau la concerte cât mai curând!”

 |  15:32
Premierul Cîțu, cu tricoul de ROCKER la vedere: ”Să știți că vreau la concerte cât mai curând!”

Premierul Florin Cîțu a elucidat misterul tricoului cu trupa Foo Fighters purtat la vaccinare. Cîțu a mărturisit că ascultă multă muzică, inclusiv Foo Fighters, formație rock care a lansat un album chiar în ajunul zilei în care șeful executivului a făcut rapelul.

„Nu multă lume știe că Foo Fighters tocmai lansase un album în acea noapte. Dar nu avea nicio legătură. Era un tricou. Sunt o groază de tricouri pe care le folosesc în timpul liber. Era zi de sâmbătă, acela a fost tricoul cu care am venit în acea zi”, a explicat premierul. „Ascult și Foo Fighters, ascult multă muzică, nu doar rock, sunt mai multe. Dar rock, da”, a explicat premierul.

Premierul Florin Cîțu a mărturisit, joi seara, la Digi24 că este nerăbdător ca viața să revină la normal și să meargă la concerte, însă pentru aceasta este nevoie ca populația să se vaccineze și să respecte în continuare regulile de bază din pandemie. 

„Ideea este următoarea: să știți că și eu aștept - și de aceea vreau să avem o campanie de vaccinare de succes și fac tot ceea ce este posibil și am alocat și resurse pentru aceste vaccinuri -, vreau să revenim la normal și depinde de noi să revenim la normal”, a spus Florin Cîțu. Întrebat dacă vrea la concerte, a spus: „Și la concerte să știți că vreau, vreau și la concerte. Sper să fie cât mai curând”.

El a atras însă atenția că nu ajunge numai campania de vaccinare. „Trebuie în continuare să păstrăm măsurile pe care le avem acum: măști, să mergem cu masca în spațiu public peste tot; dezinfectant; distanțare socială. Trebuie să nu ne relaxăm în acest moment. Pentru că am câștigat foarte mult, avem această campanie care ne ajută, dar nu am trecut de pandemie. Și ca să ajungem la concertele rock - unde vreau să merg și eu și prietenii mei și toată lumea - trebuie să mai stăm puțin așa acum”, a punctat Florin Cîțu. Întrebat dacă există vreun orizont de timp, dacă marile festivaluri vor avea loc anul acesta, premierul a spus că nu știe să răspundă în acest moment. „Haideți să luăm pe rând să vedem dacă sunt”, a îndemnat premierul.

„Dar vrem cu toții să revenim la normal și depinde de noi să revenim la normal. Nu vreau să pierdem ceea ce am câștigat în aceste luni, când oamenii s-au comportat exemplar, chiar dacă au fost și la munte, au fost și în excursii, până la urmă au păstrat masca, au păstrat distanțarea. România este una dintre țările în care totuși am reușit să păstrăm - în această perioadă când majoritatea restului Europei are probleme - numărul de infectări redus. Haideți să păstrăm acest număr în continuare. Și depinde doar de noi să facem asta”, a adăugat Cîțu.

Premierul spune, pe de altă parte, că în ceea ce-l privește nu crede că va merge în vacanță anul acesta. „N-am mai avut vacanță de ceva timp, dar am momente, am câteva zile, o zi-două, pe care le petrec cu prietenii, cu familia”, a spus Cîțu. El a precizat că merge la țară, pentru că părinții săi trăiesc la o casă la țară, departe, pe un drum nepietruit.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-19



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE