2022-08-13 21:26

Prea optimist în luna iulie, premierul Cîțu e acum REVOLTAT: ”Secțiile ATI nu au fost pregătite pentru valul 4”

 |  17:48
Prea optimist în luna iulie, premierul Cîțu e acum REVOLTAT: ”Secțiile ATI nu au fost pregătite pentru valul 4”

Premierul Cîțu, cel care ne dădea asigurări chiar în luna iulie că valul 4 nu va mai fi cum au fost celelalte, se declară acum supărat că secțiile ATI nu au fost pregătite corespunzător.

Florin Cîțu a declarat, vineri, după tragedia de la ATI Constanța, că a cerut autorităţilor acum câteva luni să pregătească valul patru al pandemiei. Prim-ministrul a spus că este important ca Ministerul Sănătăţii să se uite exact care sunt soluţiile pe termen scurt.

„Am cerut acea anchetă la Ministerul Sănătăţii, am vrut să văd cum s-a pregătit valul patru, mai ales când e vorba de paturile ATI. Voi avea rezultatele, înţeleg, în acest weekend sau luni şi le voi prezenta.

Deja ştim că am intrat în acest val patru cu un număr insuficient de paturi ATI. Ceea ce vedem astăzi este că nici secţiile ATI nu au fost pregătite pentru valul patru. Mai mult, a existat acel raport după tragedia de la Piatra Neamţ.

Există o evaluare şi aş vrea ca Ministerul Sănătăţii să prezinte situaţia public, să arate cum au fost implementate acele măsuri din raportul respectiv şi ce soluţii au fost luate pentru fiecare secţie ATI", a declarat prim-ministrul”, a declarat Florin Cîțu.

„Aşteptăm măsurile ca această presiune să fie redusă pe sistemul de sănătate”, a mai spus, vineri, Florin Cîțu.

Dacă ne întoarcem cu câteva luni în urmă, însuși premierul era cel care declara că nu ar trebuie să ne fie prea frică acest val 4:

"Dacă ne vaccinăm, nu ar trebui să avem niciun val patru. S-ar putea să fie ceva, dar nimic din ceea ce a fost până acum. Singura soluţie este să ne vaccinăm” declara Cîțu pe 2 iulie.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-10-01

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

Premierul Florin Cîțu anunță primele DEMITERI după incendiul de la Spitalul din Constanța

Raed Arafat nu-și reproșează nimic după INCENDIUL de la Constanța în care au murit șapte pacienți: “Nu sunt Superman ca să rezolv toate problemele”

Ciolacu dezvăluie planul lui Cîțu: Se pregătește să mai facă o mare mârșăvie. Îl somez public să renunțe!
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE