2024-04-24 20:35

Poziția PNL față de scandalul de PLAGIAT al premierului Ciucă: ”Nu are niciun fel de problemă”

 |  14:48
Poziția PNL față de scandalul de PLAGIAT al premierului Ciucă: ”Nu are niciun fel de problemă”

În ședința liberalilor de marți dimineață, nu a fost ocolit scandalul presupusului plagiat făcut de premierul Nicolae Ciucă.

„Dansul considera ca teza dansului de doctorat este una legitima, ba mai mult decat atat, se bazeaza pe experiente personale din misiunile din care a facut parte, dl premier Ciuca si-a afirmat totala disponibilitate si deschidere in a trimite aceasta teza sa fie verificata de Comisia de Etica si toate comisiile abilitate sa verifice tezele de doctorat.

A fost prezent online ( la sedinta), ne-a transmis ideile pe care le-a avansat si presei. A lamurit activul de partid ca nu are niciun fel de problema in acest subiect.

Verdicte, verificari si concluzii pot pune cei care sunt in masura a verifica, zona academica, comisia de etica, academia militara sau cei care verifica. Nu membrii de partid si nici opinia publica pana la urma.

Nu, nu, exclus asa ceva (sa i se ceara demisia). A fost un pasaj de doua minute in care dl Ciuca a transmis transparent partidului ce a transmis si presei.

Eu cred ca e prematur sa avansam un scenariu, atata timp cat exista o comisie din zona academica care va verifica, evident, teza de doctorat a premierului, dupa aceea am putea face aprecieri. Pana atunci sa ii lasam pe cei competenti si cu expertiza in domeniu sa faca acest lucru” a declarat Ionuț Stroe, purtător de cuvânt al PNL.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-01-18

In legatura cu acest articol...

Nicolae Ciucă ar fi PLAGIAT zeci de pagini din teza de doctorat. Reacția premierului




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE