2024-04-26 01:54

Ponta îi ia APĂRAREA lui Nicolae Bănicioiu: ”Se dezgroapă dosare vechi în campanie electorală!”

 |  22:35
Ponta îi ia APĂRAREA lui Nicolae Bănicioiu: ”Se dezgroapă dosare vechi în campanie electorală!”

Președintele Pro România, Victor Ponta îi ia apărarea colegului său, Nicolae Bănicioiu, acuzat de DNA de luare de mită și trafic de influență.

„Eu am fost acuzat in 2015 si , dupa 4 ani , am fost achitat de Inalta Curte de Casatie si Justitie/ cred in nevinovatia lui Nicu Banicioiu - cred ca denuntatorii prinsi “cu mata in sac” care isi aduc aminte in 2020 sa acuze fapte din 2012 sunt niste oameni necredibili / cred ca marea vina a lui Banicioiu este ca s-a luptat pentru PRO Romania si nu a vrut sa plece la PSD ca altii !

Credeam ca nu se mai “dezgroapa” dosare vechi in campaniile electorale / m-am inselat!

Eu am trecut prin exercitiul acuzatiilor neadevarate - stiu cat a suferit familia mea si cei apropiati / imi pare rau ca Nicu trece prin aceasta experienta traumatizanta ! Dar sunt sigur ca va arata adevarul - si aceasta perioada il va face mult mai puternic!

Proiectul PRO Romania este necesar Romaniei - si va merge mai departe - ci orice pret!”, a precizat Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Procurorul general al Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a înaintat Camerei Deputaților cererea DNA de ridicare a imunității pentru Nicolae Bănicioiu, fost ministru din perioada 2012-2014, acuzat de luare de mită și trafic de influență pe lângă ministrul Sănătății din acea perioadă.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-20

In legatura cu acest articol...

Inspectoratul Școlar București recomandă SCURTAREA orelor online

SCANDAL amoros la Spitalul din Giurgiu: Bătaie între asistente din cauza unui medic

FOCAR de coronavirus la Spitalul Elias din Capitală

MĂSURILE anunţate de Metrorex pentru evitarea supraaglomerării în staţii

Prima reacție a lui BĂNICIOIU după ce DNA a solicitat urmărirea penală a sa pentru pentru trafic de influenţă şi luare de mită




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE