2020-10-29 15:50

Ponta anunță DEZASTRUL pentru români: ”Le luăm votul și apoi îi închidem pe fraieri!”

 |  20:57
Ponta anunță DEZASTRUL pentru români: ”Le luăm votul și apoi îi închidem pe fraieri!”

Președintele Pro România, Victor Ponta a răbufnit, duminică seara, la RomâniaTv, împotriva guvernului Orban și a președintelui Iohannis din cauza deciziei de a organiza alegerile parlamentare în aceste condiții epidemiologice atât de grave.

”Eu cred ca Orban nu a avut cap, nici guvernul sau, sa gestioneze o situatie foarte dificila, este si foarte greu sa gestionezi o astfel de criza, dar nici nu au avut voința, singurul lucru care l-a interesat a fost sa organizeze alegerile locale si acum singurul lucru care il interesează este să organizeze alegerile parlamentare, pentru ei doar voturile conteaza.

Din păcate, cat timp criza de sănătate se accentueaza, devine o catastrofă, iar in spatele ei ce nu vedem este criza economica si sociala care ne va lovi mult mai dur decat cea din 2010” a criticat Ponta.

Fostul premier a făcut referire și la cele mai recente declarații ale președintelui Iohannis:

”Vrei voturile celor cărora de 8 luni le-ai spus că totul este bine, știți ca președintele de fiecare data cand iese spune ca totul este bine, ca guvernul manageriaza foarte bine criza, guvernul s a ocupat foarte bine. Eu stau așa ca Păcală: domne dacă au gestionat așa de bine, de ce ne este așa de rău? Dacă o gestionau rău, pai muream toți, avem 6 mii de morți, vorbim de 6 mii de familii si tu ieși și spui ca este foarte bine sigur ca dacă organizezi alegeri înseamnă ca nu e problema sa duc copilul la scoala, sa mă duc la munca, sa nu port masca.

Dacă nu am avea alegeri, măsurile guvernamentale vor fi altele dar sa mai tinem asa pana pe 6 decembrie, dupa aia sa ii închidem pe fraieri le luăm votul si după 7 ii închidem” a mai declarat Victor Ponta la RTV.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-18

In legatura cu acest articol...

Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă s-a înscris în PNL și va candida la alegerile din iarnă

Premierul Orban anunță RESTRICȚIILE pentru Capitală

E oficial: Adrian Streinu-Cercel e candidatul PSD pentru un loc în Senat
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE