2024-04-19 07:58

PNL fierbe înainte de alegeri. Orban acuză: ”Florin Cîțu comunică evaziv și AROGANT!”

 |  22:03
PNL fierbe înainte de alegeri. Orban acuză: ”Florin Cîțu comunică evaziv și AROGANT!”

Chiar înainte de alegerile interne, conflictul dintre cei doi candidați la șefia partidului capătă noi proporții în lumina scandalurilor în care e implicat numele premierului. Ludovic Orban consideră că Florin Cîțu a ales o cale neinspirată și incorectă de a comunica în spațiul public detaliile legate de cele 2 episoade neplăcute din trecutul său în Statele Unite.

"Nu era chiar tânăr, dar mă rog, s-a întâmplat, sunt momente care se pot întâmpla în viața unui om. Ceea ce a fost deranjant este că a omis să anunțe opinia publică. Când ajungi în astfel de funcții publice, vice la senat, ministru iar apoi premier, nu ai voie să dai astfel de răspunsuri, la un astfel de nivel. Să nu uităm că președintele Klaus Iohannis l-a nominalizat de 2 ori fără ca el să-i spună ceva despre aceste episoade din Statele Unite.

Iar apoi stilul ăsta evaziv, arogant de a comunica, nu-mi aduc aminte, nu știu...era mult mai ușor dacă răspundea sincer, n-am crezut că se va ajunge aici, mi-a fost rușine, nu m-am gândit că e important

Și la problema legată de creditul bancar, el trebuia să răspundă clar la ce scria acolo, dacă el a luat banii, nu că firma de colectare a renunțat la proces. "Domnule, este adevărat că ai cheltuit o suma de bani din credit? Ai dat banii înapoi?", a afirmat Ludovic Orban.

Liderul PNL a remarcat și o altă serie de ambiguități sau răspunsuri care nici măcar nu par foarte credibile.

"El trebuia să vine cu lămuriri clare, dacă ai ajuns să porți cătușe nu uiti așa ușor, mai ales in Statele Unite, unde un astfel de episod poate fi traumatizant pe termen mai lung, îți găsești mai greu de lucru, deci e o chestiune care te marchează, nu poți să răspunzi că nu-și mai aduci aminte", a mai precizat Ludovic Orban, în exclusivitate la Realitatea Plus.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-08-16

In legatura cu acest articol...

Kelemen Hunor îi ia APĂRAREA lui Florin Cîțu: ”E chiar culmea să spui: nu mai poți să faci politică”

PSD cere socoteală Guvernului privind BANII cheltuiți pentru vaccinul anti-COVID

Cioloș, despre ieșirea de la guvernare a USR-PLUS: Cîțu afectează credibilitatea și legitimitatea guvernului

Florin Cîțu, primele declarații despre DOSARUL împrumutului din SUA. Dezvăluirea premierului




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE