2020-12-05 20:02

Plângere penală pe numele primarului Robert Negoiță, care cerea recent pedeapsa cu moartea pentru corupții de la stat

 |  19:51
Plângere penală pe numele primarului Robert Negoiță, care cerea recent pedeapsa cu moartea pentru corupții de la stat

Ana Ciceală, candidata Alianței USR PLUS la Primăria Sectorului 3, a declarat că a depus o plângere penală împotriva primarului în funcție Robert Negoiţă şi a primăriei de sector, în legătură cu situația de la staţia de sortare din zona Căţelu.

„Din cauza acestui abuz, câteva mii de oameni suferă în prezent. Cei din Căţelu au de-a face cu poluarea, cu mirosuri pestilenţiale, cu zgomot şi cu foarte multă toxicitate la toate nivelurile. Am depus această plângere după ce am epuizat toate celelalte căi legale prin care am încercat să sesizez situaţia. Am făcut sesizări la Garda de Mediu şi la Agenţia pentru Protecţia Mediului în ultimele luni şi răspunsuri de la aceste instituţii au venit sub forma unor dispoziţii prin care s-a dispus să fie suspendate lucrările la acea staţie de sortare fără avize. Cu toate acestea, primăria condusă de Robert Negoiţă persistă în nelegalitatea din acea zonă”, a declarat Ana Ciceală.

Ironia sorții face că tocmai primarul Robert Negoiță - vizat acum de plângerea penală depusă de USR PLUS -, este cel care cerea recent să se reintroducă pedeapsa cu moartea pentru oamenii „care se cațără pe funcții publice pentru a-și satisface nevoile camarilei, interese obscure, nelegitime”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-07-12Parerea ta...

IVAN
12 Iul 2020

Un escroc nenorocit .. oricum el se vede deja primar general !!! A prăduit sect 3 , vrea toată capitala .. cu siguranța va ajunge primar la Rahova sau Jilava
CIUMA ROSIE
13 Iul 2020

cum ramane cu miile de buletine false facute de el si Prigoana???de aia nu suntem primiti in Schengen
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE