2024-04-25 20:20

Pe cine dă VINA Gabriela Firea pentru dezastrul de la Spitalul ”Victor Babeș”

 |  22:49
Pe cine dă VINA Gabriela Firea pentru dezastrul de la Spitalul ”Victor Babeș”

Fostul primar, Gabriela Firea a dezvăluit că angajații spitalului Victor Babeș ar fi semnalat probleme cu presiunea în tirurile ATI unde trei oameni și-au pierdut viața, luni seara.

"Reprezentanții firmei care au venit cu aceste tiruri, trimise de către Ministerul Sănătății și domnul Arafat la Spitalul Victor Babeș, în momentul în care li s-a sesizat de către angajații spitalului că există o problema cu presiunea, au refuzat să vină să vadă care este motivul defecțiunii", a declarat Gabriela Firea, luni seara, la Antena 3.

"Mi se pare inacceptabil să câștigi o licitație în domeniul sănătății și să nu te gândești că pui viață oamenilor în pericol. Trebuie verificat în ce fel câștigă aceste firme licitații și apoi pun în pericol viață pacienților.

De ce nu s-a asigurat și mentenanță? Această este imensă întrebare.

Nu cei decedați sunt vinovați, nu medicii sunt vinovați, nu managementul spitalului este cel care greșește. Noi acum vorbim despre o chestiune de sistem. Cum poți să lași fără verificare, mentenenta, fără garanție tehnică, aceste tiruri de Terapie Intensivă să preia pacienți bolnavi, dar în ce fel? Tu să îi trimiți de fapt la moarte." a mai spus fostul primar al Capitalei.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-04-13



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE