2024-04-20 15:24

Pe cine dă vina Florentin Pandele pentru EȘECUL Gabrielei Firea

 |  22:49
Pe cine dă vina Florentin Pandele pentru EȘECUL Gabrielei Firea

Florentin Pandele îl acuză pe Victor Ponta că avea interes ca Gabriela Firea să nu câștige Primăria Capitalei și și-a adus contribuția alături de primarul de la sectorul 3 să îi înfigă cuțitul în spate acesteia.

”Am fost și încă sunt supărat doar 99% pe Victor Ponta, pentru că el și-a adus contribuția alături de fostul și actualul primar de la sectorul 3 să îi înfigă cuțitul în spate lui Gabi și nu se fac lucruri din astea. Îmi aduc aminte, Gabi și noi, toată familia, am suferit mai bine de 2 ani de zile pentru că am fost trup și suflet cu Victor când a candidat în anul 2016. Dar este istorie. Iar oamenii politici au stomacul tare și trebuie să uite imediat ce se încheie o luptă politică. 

Deci eu consider, cauzele care au considerat pierderea Bucureștiului, vinovatul principal este echipa PSD, echipa care s-a găsit la conducerea Ministerului Transporturilor pentru că fostul președinte al PSD nu a vrut să dea Centura la Primăria Capitalei, îi era frică de Gabriela Firea, ministrul Finanțelor care i-a ciuntit bugetul Capitalei, toți au spus că e 1 miliard și era 600 milioane. 

Altă cauză, lovitura pe care i-a dat-o un fost coechipier cu 2-3 luni înaintea alegerilor. Putea să rămână să câștige împreună”, a declarat Florentin Pandele la Antena3


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-28

In legatura cu acest articol...

Victor Ponta, mărturisire surprinzătoare: ”Am GREȘIT!”

Rareș Bogdan, ATAC fără precedent la adresa UDMR. Ce îi cere lui Kelemen Hunor

Cum IRONIZEAZĂ Cristian Tudor Popescu unirea partidelor de stânga

Marcel Ciolacu, OPTIMIST privind următoarele alegeri. Ce îi transmite președintelui Iohannis

Ce PLANURI are Nicușor Dan pentru bucureșteni. Primele măsuri în Capitală




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE