2024-04-20 15:16

Pe cine DĂ VINA Dacian Cioloș pentru tragedia de la spitalul din Piatra Neamț

 |  15:44
Pe cine DĂ VINA Dacian Cioloș pentru tragedia de la spitalul din Piatra Neamț

Copreşedintele USR PLUS Dacian Cioloş a declarat, sâmbătă, că situaţii precum cele înregistrate la spitalele din Suceava şi Piatra Neamţ s-au datorat atitudinii politicienilor, nu din lipsa banilor sau a personalului din sistemul de sănătate din România.

"După aceste alegeri din 6 decembrie, avem patru ani în care principalul obiectiv trebuie să fie acela de a reconstrui, dar trebuie să reconstruim pe o fundaţie curată. (...) Dacă ne uităm la ce s-a întâmplat în sănătate în aceste ultime luni, când această criză COVID a scos la suprafaţă mizerii pe care le-am tot pus sub preş ani de zile, ca să nu dea prost pentru că mai venea un rând de alegeri şi trebuia să ieşim bine... Ce s-a întâmplat la Suceava, cu acel focar de infecţie într-un spital nou-nouţ, cu bani investiţi recent, nu din cauza lipsei banilor s-a întâmplat, ci a atitudinii oamenilor, a politicienilor care şi-au întins tentaculele cu interesele politicianiste peste tot şi am văzut rezultatele. Ceea ce s-a întâmplat recent la Piatra Neamţ nu din cauza lipsei banilor s-a întâmplat la terapie intensivă acel incendiu, ci tot din cauza atitudinii, din cauza incompetenţei, din cauza acestei politizări. Cu aceste lucruri vom începe - cu o curăţire a fundaţiei şi apoi cu investiţii pentru a reconstrui pe curat. Asta e revoluţia bunei guvernări pe care vrem să o aducem în orice formă de guvern vom face parte", a spus Cioloş, într-o dezbatere online cu candidaţi USR PLUS pentru regiunea Moldovei, conform Agerpres.

Copreşedintele USR PLUS a subliniat că alegerile din 6 decembrie reprezintă "un moment cheie" pentru viitor.

"Avem patru ani de zile şi apoi încă patru ani de zile în care principala preocupare a noastră va fi aceea de a reconstrui. (...) Nu am vrea să mai fim în situaţia să mai ieşim în stradă ca să ne pară rău că nu am ieşit la vot atunci când puteam să o facem. Gândiţi-vă bine că, în ciuda acestei pandemii, votul vostru pe 6 decembrie poate să determine cu adevărat o revoluţie a bunei guvernări în România. (...) Ne-am tot plâns şi părinţii noştri s-au tot plâns că au ratat momente în istoria României şi credeţi-mă nu spun cuvinte mari, dar dacă vechea clasă politică ar fi vrut cu adevărat să schimbe România în bine nu am fi avut astăzi corupţia pe care o avem astăzi în România, nu ar fi trebuit să vorbim de 'Fără penali în funcţii publice' şi iată că trebuie să o facem, nu ar fi trebuit să spunem că printre obiectivele noastre este să eliminăm pensiile speciale pe care şi le-au dat politicienii în aceşti ultimi ani, nu ar fi trebuit să vorbim de impostură şi de fabrici de diplome şi de doctorate, dar suntem în situaţia să o facem", a spus el.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-11-22

In legatura cu acest articol...

PSD, după ce Dan TUDORACHE s-a autosuspendat din partid: „Un gest de onoare, suntem convinși că își va dovedi nevinovăția!”

Dan TUDORACHE, fostul primar al Sectorului 1, s-a autosuspendat din PSD după ce DNA l-a inculpat pentru trafic de influență și spălarea banilor

Reacția lui Dan TUDORACHE, la acuzațiile DNA: „Nu am nimic de ascuns! Am încredere în Justiție și voi contribui activ la aflarea adevărului...”

Dan TUDORACHE, fostul primar al Sectorului 1, pus sub control judiciar de DNA. Cauțiunea a fost stabilită la 1.000.000 de euro

Ministrul Transporturilor promite MODERNIZAREA căilor ferate: ”Va fi o adevărată revoluție”




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE