2021-08-01 09:40

PDL vrea să fure meserie de la CDU

 |  17:10
PDL vrea să fure meserie de la CDU

Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, a anunţat că, în februarie, PDL va trimite o delegaţie în Germania, pentru discuţii cu partidul Angelei Merkel, Uniunea Creştin Democrată (CDU). Scopul este să afle “secretul succesului alegerilor parlamentare” pe care l-a înregistrat anul acesta CDU, când a făcut “un scor istoric, ceea ce a determinat stabilitate în Germania şi în Europa”, a spus Flutur.

Flutur a spus, într-o conferinţă de presă, că alături de preşedintele PDL, Vasile Blaga, a avut contacte cu parlamentari şi membri din conducerea de vârf a Uniunii Creştin Democrate. El a arătat că între temele discutate vor şi fi cele privind organizarea, finanţarea, responsabilizarea din cadrul CDU.

Partidul lui Angela Merkel, Uniunea Creştin-Democrată (CDU) şi aripa sa bavareză CSU au obţinut 311 mandate în urma alegerilor de la 22 septembrie, iar Partidul Social-Democrat (SPD), cu care a format coaliţia, a obţinut 193 de mandate. Merkel este considerată marea câştigătoare a alegerilor legislative de la 22 septembrie, după ce tabăra sa obţinut 41,5% din voturile exprimate, permiţându-i accesul la al treilea mandat la conducerea Germaniei. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2013-12-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE